Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedchuk (Ουκρανός πολιτικός): Τελευταία ευκαιρία το σχέδιο Putin - Χρεοκοπημένη η Ουκρανία, μία μαύρη τρύπα για τη Δύση

Medvedchuk (Ουκρανός πολιτικός): Τελευταία ευκαιρία το σχέδιο Putin - Χρεοκοπημένη η Ουκρανία, μία μαύρη τρύπα για τη Δύση
"Η Ουκρανία επί του παρόντος με τον παράνομο πρόεδρό της, τον αντίπαλο του λαού, τον νομικό μηδενισμό και τη ναζιστική κρατική ιδεολογία δεν μπορεί πλέον να θεωρείται κράτος" είπε ο Ουκρανός πολιτικός
Η ειρηνευτική πρωτοβουλία του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin ήταν η τελευταία ευκαιρία για τη διατήρηση του ουκρανικού κράτους, δήλωσε στο TASS ο Viktor Medvedchuk, ο πρώην ηγέτης του αντιπολιτευόμενου κόμματος «Πλατφόρμα για τη Ζωή» που είναι πλέον απαγορευμένο στην Ουκρανία.
«Η νέα ειρηνευτική πρωτοβουλία του Vladimir Putin ήταν η τελευταία ευκαιρία για να διατηρηθεί το ουκρανικό κράτος.
Η Ουκρανία επί του παρόντος με τον παράνομο πρόεδρό της, τον αντίπαλο του λαού, τον νομικό μηδενισμό και τη ναζιστική κρατική ιδεολογία δεν μπορεί πλέον να θεωρείται κράτος» είπε ο Ουκρανός πολιτικός.
«Ο Putin πρότεινε την επιστροφή του κράτους στους Ουκρανούς, καθιστώντας το ουδέτερο, κυρίαρχο, αποστρατιωτικοποιημένο και αποναζιστικοποιημένο», συνέχισε.
«Οι ειρηνευτικές προτάσεις επιστρέφουν όχι μόνο την ειρήνη στην Ουκρανία,  αλλά και τα δικαιώματα των Ουκρανών πολιτών που ανατράπηκαν εγκληματικά από το καθεστώς Zelensky», τόνισε.
Η Ουκρανία τώρα «δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τεράστιους εξωτερικούς δανεισμούς.
Είναι στην πραγματικότητα μια χρεοκοπημένη χώρα, μια μαύρη τρύπα για τη δυτική οικονομία», σημείωσε ο Medvedchuk.
«Αυτό είναι ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης για τον ουκρανικό λαό, με όλους να θέλουν να φύγουν εκτός από τη συμμορία που βασιλεύει εγκληματικά», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης