Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο Ιβάν Ελγκέρα στο BN Sports: «Φαινόταν στο βλέμμα των Ελλήνων πόσο το πίστευαν στο EURO 2004!» (video)

Ο Ιβάν Ελγκέρα στο BN Sports: «Φαινόταν στο βλέμμα των Ελλήνων πόσο το πίστευαν στο EURO 2004!» (video)
«Μαζί ξαναζούμε το EURO 2004», στάση δεύτερη! Σαν σήμερα (16/06), ο Βασίλης Τσιάρτας έκανε την τέλεια ασίστ, ο Άγγελος Χαριστέας ισοφάρισε για την Ελλάδα, της έδωσε τεράστιο αβαντάζ για πρόκριση από τους ομίλους και «βύθισε» την Ισπανία. Ο άνθρωπος, που για καλή μας τύχη, δεν κατάφερε να σταματήσει εκείνη τη μαγική μπαλιά, Ιβάν Ελγκέρα, στο BN Sports!
Συνέντευξη στον Φάνη Τσοκανά

Ξανά στο Πόρτο, αλλά αυτήν τη φορά, στο γήπεδο της Μποαβίστα. Συμπληρώθηκαν 20 ολόκληρα χρόνια, από εκείνη την Τετάρτη (16/06). Τότε που Βασίλης Τσιάρτας και Άγγελος Χαριστέας, βρήκαν τα απαραίτητα εκατοστά, για να δώσουν συνέχεια στην «παράνοια» που είχε προκαλέσει η παρουσία της Εθνικής Ελλάδας, στο EURO του 2004. Και ποιος να το φανταζόταν; Ίσως μετά τη νίκη επί της Πορτογαλίας στην πρεμιέρα και το «Χ» με την Ισπανία, νομίζαμε πως τα έχουμε δει όλα. Μέγα λάθος!
Όπως ξαναείπαμε και θα... ξαναπούμε άλλες τέσσερις φορές, έως την τελευταία μας «στάση» στις 4 Ιουλίου, στο BN Sports φέτος, στα 20 χρόνια από το «ελληνικό έπος» φροντίζουμε να ξαναζήσουμε όσα συνέβησαν εκείνο το καλοκαίρι. Αυτήν τη φορά, μιλώντας με θρυλικούς αντιπάλους/προπονητές/διαιτητές, γιατί «Η αξία του ηττημένου, δίνει δόξα στον νικητή!»
Ελλάδα - Ισπανία, λοιπόν, στο Στάδιο Ντο Μπέσα. Αγωνιστική Νο.2 για τον πρώτο όμιλο του EURO 2004 και ο Ιβάν Ελγκέρα, κάτοχος δύο Champions League και μέλος των Galacticos της Ρεάλ Μαδρίτης, αφηγείται στο BN Sports, όλα όσα συνέβησαν εκείνο το απόγευμα.
Η συνέχεια στο BNSports

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης