Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Πατροκτονία» Κασσελάκη: Θα είμαι υποψήφιος αρχηγός αν πάμε σε νέο φορέα - Απέναντι ακόμα και στον Αλέξη Τσίπρα

«Πατροκτονία» Κασσελάκη: Θα είμαι υποψήφιος αρχηγός αν πάμε σε νέο φορέα - Απέναντι ακόμα και στον Αλέξη Τσίπρα
«Aν η κοινωνία θελήσει αυτό να είναι το νέο κυβερνών σχήμα, προφανώς θα θέσω υποψηφιότητα για να εκλεγώ από την βάση», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο ελληνικός λαός μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι και να είμαστε ο εναλλακτικός πόλος διακυβέρνησης της χώρας, τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.
Χαρακτήρισε ικανοποιητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «όταν έχεις νέους και λαϊκές συνοικίες συνεχίζεις και χτίζεις».
«Τους επόμενους μήνες θα φτιάξω μία σκιώδη κυβέρνηση για να ξέρει ο ελληνικός λαός ακριβώς ποιοι θα είναι γύρω μου όταν θα κληθούμε να κυβερνήσουμε» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.
Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε εκ νέου στον οδικό χάρτη που προτείνει για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων, με τον ίδιο να καλεί εκ νέου το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να τοποθετηθεί στις φιλολαϊκές προτάσεις νόμου που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ακρίβεια, τη φορολογία και τον ΕΝΦΙΑ.

Κεντροαριστερά: «Θα είμαι υποψήφιος ακόμη και αν θέσει υποψηφιότητα ο Αλέξης Τσίπρας»

Ερωτώμενος σχετικά με την πρόταση του Νίκου Παππά για κοινό ψηφοδέλτιο, επισήμανε ότι «αν η κοινωνία θελήσει αυτό να είναι το νέο κυβερνών σχήμα της χώρας μας, προφανώς θα θέσω υποψηφιότητα για να εκλεγώ από την βάση».
Ο ίδιος απέρριψε τις συνεργασίες κορυφής, ξεκαθαρίζοντας ότι οι οποίες συμφωνίες πρέπει να γίνουν σε προγραμματική βάση.
«Πρέπει να ακολουθήσουμε μια διαδικασία προγραμματικής σύγκλισης» επισήμανε για ενδεχόμενο συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ακόμα ότι «πρέπει να συμφωνήσουμε με το ΠΑΣΟΚ στο τι πιστεύουμε».
«Η λύση είναι να συνεργαστούμε εκεί που αλλάζουμε τη ζωή των Ελληνίδων και των Ελλήνων» είπε ακόμα, υπογραμμίζοντας ότι «υπάρχουν δύο πεδία. Το πρώτο είναι το κοινοβουλευτικό και το δεύτερο στην κοινωνία των πολιτών».
«Eίμαι έτοιμος προγραμματικά να συγκρίνουμε τις θέσεις μας» με τον Νίκο Ανδρουλάκη, σημείωσε ακόμα.
Επιπλέον, ο κ. Κασσελακης κατέστησε σαφές ότι εάν δημιουργηθεί νέος φορέας της κεντροαριστεράς τότε ο ίδιος θα είναι υποψήφιος ακόμη και αν θέσει υποψηφιότητα ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης