Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump και Ρεπουμπλικάνοι εμφανίζουν τρομερή συσπείρωση στις γυναίκες – Το 92% που τον ψήφισε το 2020, θα τον ξαναψηφίσει

Trump και Ρεπουμπλικάνοι εμφανίζουν τρομερή συσπείρωση στις γυναίκες – Το 92% που τον ψήφισε το 2020, θα τον ξαναψηφίσει

Πτώση στον γυναικείο πληθυσμό παρουσιάζει η απήχηση του Biden

Σχετικά Άρθρα

Φωτιά παίρνουν οι δημοσκοπικές εταιρείες στην Αμερική εν όψει των εκλογών του Νοεμβρίου.
Μια εντυπωσιακή έρευνα που αφορά τις γυναίκες δείχνει τον Trump νικητή!
Ένας μικρότερος αριθμός γυναικών ψηφοφόρων που ψήφισαν για τον Πρόεδρο Joe Biden το 2020 δήλωσαν ότι θα τον ψήφιζαν ξανά το 2024, από το μερίδιο των γυναικών ψηφοφόρων που υποστήριξαν τον πρώην πρόεδρο Donald Trump το 2020 που είπαν ότι θα το ψήφιζαν ξανά φέτος, σύμφωνα με ένα νέο σύνολο δημοσκοπήσεων από την KFF, μια μη κερδοσκοπική ομάδα έρευνας για την υγεία, ανέφερε το ABC News.
Οι δημοσκοπήσεις έγιναν από γυναίκες τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και σε πολιτείες πεδίου μάχης της Αριζόνα και του Μίσιγκαν.
Από τις γυναίκες ψηφοφόρους που ψήφισαν υπέρ του Biden το 2020, το 83% είπε ότι θα τον ψήφιζαν ξανά το 2024 - με το 7% να ψηφίζει τον Trump και το 10% να λέει ότι θα ψήφιζε κάποιον άλλον ή δεν θα ψήφιζε.
Από τις γυναίκες ψηφοφόρους που ψήφισαν για τον Trump το 2020, το 92% δήλωσε ότι θα το έκανε και φέτος.
Kαμία δεν απάντησε ότι θα ψήφιζε τον Biden και το 7% είπε ότι θα ψήφιζε κάποιον άλλο ή δεν θα ψήφιζε.

Συσπείρωση Trump

Αυτή η πτώση στην υποστήριξη των γυναικών για τον Biden - ένα κρίσιμο μπλοκ ψηφοφορίας ενόψει της κούρσας του 2024, που αναμένεται να είναι μια στενή αντιπαράθεση μεταξύ τους - έρχεται καθώς η πλειοψηφία των γυναικών σε κόμμα, ηλικία, φυλή και εθνικότητα αισθάνεται «ανήσυχη» (68%) ή «απογοητευμένη» (70%) ενόψει του Νοεμβρίου, διαπίστωσαν οι δημοσκοπήσεις.
Την ίδια στιγμή, μόνο το 21% δήλωσε «αδιάφορο» για τις εκλογές.
Τόσο ο Trump όσο και ο Biden θα εργαστούν για να προσελκύσουν γυναίκες ψηφοφόρους καθώς πλησιάζουν οι εκλογές, με τον πρώην πρόεδρο αν εμφανίζει σαφώς πολύ μεγαλύτερη συσπείρωση στις γυναίκες και όχι μόνο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης