Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γλαβίνας: Κανένας κίνδυνος διάλυσης του ΠΑΣΟΚ - Όποιος βάλλει εναντίον του προέδρου, βάλλει και εναντίον της παράταξης

Γλαβίνας: Κανένας κίνδυνος διάλυσης του ΠΑΣΟΚ - Όποιος βάλλει εναντίον του προέδρου, βάλλει και εναντίον της παράταξης
«Tο ΠΑΣΟΚ πρέπει να δώσει μήνυμα σοβαρότητας και αξιοπιστίας και να σφυρηλατήσουμε την ενότητα πάνω στη διαφωνία μας», ανέφερε
Σχετικά Άρθρα
«Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος διάλυσης του ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Θ. Γλαβίνας, σημειώνοντας ότι πρέπει να δοθεί μήνυμα σοβαρότητας και αξιοπιστίας.
Ο κ. Γλαβίνας μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμα, με φόντο τις ευρωεκλογές, ανέφερε ότι ΠΑΣΟΚ αποτελεί σταθερό πυλώνα του πολιτικού συστήματος, έχει αποκτήσει πολιτική αυτονομία και σταθερή ανοδική πορεία σε όλες τις αναμετρήσεις σε αντίθεση με τη συντριπτική ήττα της ΝΔ και τις μεγάλες απώλειες του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η κουβέντα όπως εξελίχθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες αδικεί συνολικά την εικόνα της παράταξης. Δεν ενδιαφέρουν οι προσωπικές επιθέσεις στελεχών προς τον πρόεδρο, αλλά το τι περιμένουν οι πολίτες», υπογράμμισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και χαρακτήρισε καταστροφική τη συζήτηση ότι «με κοινοβουλευτική αριθμητική θα μπορέσουμε τόσο απλά να νικήσουμε τη Νέα Δημοκρατία».
Κατά τον ίδιο, «το ΠΑΣΟΚ πρέπει να δώσει μήνυμα σοβαρότητας και αξιοπιστίας και να σφυρηλατήσουμε την ενότητα πάνω στη διαφωνία μας».
Εξήγησε ότι δεν είναι τοξικότητα η διαφορετική γνώμη.
Αναφορικά με τις λεκτικές υπερβολές και άστοχες τοποθετήσεις που ακούστηκαν και την περασμένη Τετάρτη, σημείωσε ότι «κάποιοι έχουν μετανιώσει, καθώς δεν είναι στη κατεύθυνση του διαλόγου».
«Όποιος βάλλει εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ βάλλει και εναντίον της παράταξης», είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης