Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζανέτ Τσίπρα εναντίον Στέλιου Κασσελάκη - Επιστρατεύθηκαν ... οικογένειες στον εμφύλιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ζανέτ Τσίπρα εναντίον Στέλιου Κασσελάκη - Επιστρατεύθηκαν ... οικογένειες στον εμφύλιο του ΣΥΡΙΖΑ
O Στέλιος Κασσελάκης σχολίασε ανάρτηση του υποστηρικτή του αδελφού του Νίκου Μωραϊτη εγκαλώντας τους 87 για σύμπλευση με συμφέροντα
Στην εσωκομματική διαμάχη που έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ επιστρατεύεται και ο αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος καταφέρθηκε κατά των 87 βουλευτών και στελεχών του κόμματος μετά την επιστολή - αναταρσία τους απέναντι στον πρόεδρο του κόμματος.
Η επιστολή, που υπεγράφη μεταξύ άλλων και από την αδερφή του πρώην πρωθυπουργού, Ζανέτ Τσίπρα, έχει πυροδοτήσει έναν άγριο εσωκομματικό μεταξύ των μελών του κόμματος, με πολλούς μάλιστα να μιλούν για πραξικόπημα, ενώ ο διαδικτυακός πόλεμος μαίνεται με τη συμμετοχή στελεχών, υποστηρικτών και του ψηφιακού μηχανισμού της ηγετικής ομάδας.
Μάλιστα, ο Στέλιος Κασσελάκης σχολίασε ανάρτηση του υποστηρικτή του αδελφού του Νίκου Μωραϊτη εγκαλώντας τους 87 για σύμπλευση με συμφέροντα, διαπλοκή και μαύρο χρήμα, αφού «έτσι άλλωστε κάνουν όλα τα μεγάλα κόμματα, άρα και το σωστό».
Στην απάντηση του Στέλιου Κασσελάκη κάτω από την ανάρτηση Μωραϊτη τονίζεται:

δ_1.png

«Το «πραξικόπημα του Συνεδρίου» απέτυχε.
Τώρα έχουμε το «πραξικόπημα των με 87».
Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι ο Κασσελάκης πάλευε μόνος του στις Ευρωεκλογές, με καμιά δεκαριά ανθρώπους. Οι άλλοι απλώς περίμεναν ένα κακό αποτέλεσμα για να βάλουν την υπογραφή τους».

Ο Στέλιος Κασσελάκης απάντησε υπερασπιζόμενος τις επιλογές του αδελφού του:
Στέφανος: Θέλω Διαφάνεια και κανένα συμφέρον στην επιβίωση του κόμματος, έτσι ώστε να υπηρετούμαι το συμφέρον της βάσης και όχι των λίγων
«87»: Θελουμε συμφέροντα, διαπλοκή και μαύρο χρήμα. Έτσι άλλωστε κάνουν όλα τα μεγάλα κομματα άρα και το σωστό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης