Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητροκάλλης (Ανεξάρτητος Βουλευτής) προς ΝΔ: Οι μέρες της φιλελεύθερης εξουσίας σας, τελειώνουν!

Δημητροκάλλης (Ανεξάρτητος Βουλευτής) προς ΝΔ: Οι μέρες της φιλελεύθερης εξουσίας σας, τελειώνουν!
Η Ευρώπη αλλάζει, τόνισε ο Βουλευτής 
Σχετικά Άρθρα

«Οι 1.000.000 ψήφοι που χάσατε είναι μόνο η αρχή, καλά κάνετε και ανησυχείτε γιατί οι μέρες της φιλελεύθερης εξουσίας σας τελειώνουν, η Ευρώπη αλλάζει, οι εθνικές δυνάμεις ενισχύονται»
Ο ανεξάρτητος βουλευτής 'A Ανατολικής Αττικής κ. Γιάννης Δημητροκάλλης κατά την ομιλία του στο νομοσχέδιο του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας αρχικά συνεχάρη το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και τους εθελοντές για την σκληρή μάχη που δίνουν με τις πυρκαγιές.
Ο κ. Δημητροκάλλης στην συνέχεια σχολίασε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών σημειώνοντας χαρακτηριστικά «Η αποπομπή τεσσάρων υπουργών σας στην συνέχεια, δεν ήταν ικανή να μετριάσει την μεγάλη ήττα σας.
Η ελληνική κοινωνία σας τιμώρησε για την αισχροκέρδεια, την στεγαστική κρίση, την εγκληματικότητα, το λαθρομεταναστευτικό, τον γάμο των ομοφυλοφίλων, την συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών και τις υποκλίσεις στον Ερντογάν».

Και συνέχισε λέγοντας πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορεί να δώσει λύση στα καθημερινά προβλήματα των Ελλήνων, διότι αυτή τα δημιουργεί με την πολιτική που εφαρμόζει.

«Μας είπατε ότι λάβατε το μήνυμα που σας έστειλε ο ελληνικός λαός, παρόλα αυτά σήμερα έχουμε την ψήφιση ενός νομοσχεδίου της ίδιας συνταγής. Δηλαδή όπου προκύπτουν ευθύνες του κράτους και της κυβέρνησης να μεταφέρονται αυτές στους ιδιώτες» τόνισε μεταξύ άλλων.
Ο βουλευτής 'Α Ανατολικής Αττικής κλείνοντας σχολίασε το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών στην Γαλλία, συγκρίνοντας το παράλληλα με το στραπάτσο της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές «θεωρώ πως έχει αρχίσει ήδη το χρονικό της πτώσης σας και οι 1.000.000 ψήφοι που χάσατε θα είναι μόνο η αρχή.
Είστε μια Κυβέρνηση ευθυνόφοβη όπου εξυπηρετείτε τα συμφέροντα των λίγων και κάνουν κουμάντο τέσσερα, πέντε άτομα, όπως εύστοχα τόνισε ο κ. Σαλμάς στην κοινοβουλευτική σας συνεδρίαση.
Σίγουρα αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί να έχει μέλλον και σίγουρα δεν μπορεί να είναι ικανή για να τραβήξει τη χώρα μπροστά.
Όπως είδαμε και στις εθνικές εκλογές στη Γαλλία, οι εθνικές δυνάμεις ενισχύονται.
Η Ευρώπη αλλάζει.
Καλά κάνετε λοιπόν και ανησυχείτε, γιατί οι μέρες της φιλελεύθερης εξουσίας σας τελειώνουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης