Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δούκας: Τέλειωσε (;) πριν καν αρχίσει ο πολλά υποσχόμενος δήμαρχος Αθηναίων

Δούκας: Τέλειωσε (;) πριν καν αρχίσει ο πολλά υποσχόμενος δήμαρχος Αθηναίων
Η βαθιά απογοήτευση ήρθε μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις του, όταν αυτό-προβλήθηκε ως Μεσσίας της κεντροαριστεράς
Από την προεκλογική καμπάνια του μέχρι και πριν λίγες ημέρες, ο Χάρης Δούκας ήταν κάτι ξεχωριστό σε σχέση με όλα όσα έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.
Ειδικά όταν προερχόμαστε από θητεία του δημάρχου των «βουλεβάρτων» της Πανεπιστημίου
Με μυαλό μέσα στο κεφάλι του, μετρημένο λόγο, ενδιαφέρον για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας και έναν από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη, ο Χάρης Δούκας σίγουρα δεν έμοιαζε σαν τους άλλους.
Παρόλα αυτά, μέσα σε λίγες ημέρες φρόντισε να αναιρέσει όσα υποσχέθηκε και να μας πάρει πίσω τον ενθουσιασμό.
Αντί να εστιάσει σε έναν δήμο που έχει τεράστια ανάγκη από κάποιον που επιτέλους θα ασχοληθεί σοβαρά με τα -πολλά- προβλήματά του, άρχισε να «ξενοκοιτάζει» τη δελεαστική καρέκλα του ΠΑΣΟΚ, σε ένα πρωτοφανές άδειασμα στον κόσμο που τον εμπιστεύθηκε.
Η βαθιά απογοήτευση ήρθε μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις του, όταν αυτό-προβλήθηκε ως Μεσσίας της κεντροαριστεράς, λέγοντας ότι ο ίδιος μπορεί να περιμένει αλλά ο πολιτικός χώρος της παράταξής του… όχι.

Κρίμα, νομίζαμε ότι είχαμε βρει έναν δήμαρχο διαφορετικό. Τελικά όμως, μπροστά στις μεγάλες πολιτικές φιλοδοξίες, ακόμη και οι κάλλιστοι (όπως φαίνονταν αρχικά), φθείρονται.

Ας ελπίσουμε ότι ακόμη και την τελευταία στιγμή, ο κ. Δούκας θα επιλέξει να ασχοληθεί με τον Δήμο Αθηναίων και να κάνει πράξη τις υποσχέσεις του.
Καλύτερα και για τον ίδιο να το πράξει, γιατί πλέον ο κόσμος έχει απογοητευτεί μαζί του που... μπορεί να μην εκλεγεί ούτε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Κ.Τ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης