Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λατινοπούλου: Κεντροαριστερός ο Μητσοτάκης - Βαφτίζουμε ακροδεξιό όποιον γράφει με το δεξί χέρι

Λατινοπούλου: Κεντροαριστερός ο Μητσοτάκης - Βαφτίζουμε ακροδεξιό όποιον γράφει με το δεξί χέρι
Είμαι με τη Le Pen, θαυμάζω τον Orban λέει η κα.Λατινοπούλου
Χαρακτηρίζουμε ακροδεξιό όποιον γραφεί με το δεξί χέρι υποστήριξε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, ευρωβουλευτής και πρόεδρος της Φωνής Λογικής, η οποία έκανε λόγο για καταχρηστική χρήση αυτού του όρου.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κα.Λατινοπούλου είπε πως στηρίζει τη Marine Le Pen - η οποία όπως είπε, δεν είναι ακροδεξιά - στην εκλογική αναμέτρηση στη Γαλλία και τόνισε πως θαυμάζει την Ουγγαρία του Orban «γιατί έχει 0 λαθρομετανάστες, γιατί ακούει και σέβεται τον κόσμο».
Όπως είπε, στην Ελλάδα κυβερνά η κεντροαριστερά, ενώ υπογράμμισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ξεκάθαρα κεντροαριστερός.
Για τους Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργίαδη σχολίασε ότι έχουν κάνει «ξεκάθαρη κωλοτούμπα», ενώ για τον εαυτό της είπε ότι δεν θέλει να ταυτιστεί με κανέναν και ότι θα κριθεί γι' αυτά που λέει η ίδια.
«Δεν θα κάνω βήμα πίσω.
Όποιος νομίζει ότι με αλαζονεία μπορεί να κάνει κουμάντο, ενώ χρόνια τώρα πληρώνουμε όλοι τους φόρους μας, κάνει λάθος.
Να μας απαλλάξουν από τους φόρους και να κάνουν ό,τι θέλουν» υποστήριξε η κα.Λατινοπούλου, αναφέροντας πως η Ελλάδα είναι σε κίνδυνο.
Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο θέμα της ακρίβειας και της εγκληματικότητας, για την εξωτερική πολιτική είπε ότι η χώρα «τρώει σφαλιάρες από την Τουρκία και την Αλβανία» ενώ υπογράμμισε πως η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι στο θέμα του μεταναστευτικού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης