Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: «Αχάμπαρη» η Kamala Harris συνεχίζει να στηρίζει Biden - «Θα κερδίσει τον Trump ξανά»

ΗΠΑ: «Αχάμπαρη» η Kamala Harris συνεχίζει να στηρίζει Biden - «Θα κερδίσει τον Trump ξανά»
Οι δηλώσεις της Kamala Harris έρχονται εν μέσω προσπαθειών για απομάκρυνση του Biden
Σχετικά Άρθρα
Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Joe Biden ενόψει των κρίσιμων προεδρικών εκλογών το Νοεμβρίου 2024, κόντρα στις προσπάθειες εντός και εκτός κόμματος για απομάκρυνση του Αμερικανού προέδρου, μετά τον διασυρμό στο debate με τον Donald Trump.
«Κοιτάξτε, ο Joe Biden είναι ο υποψήφιος μας. Κέρδισε τον Trump μια φορά και θα τον κερδίσει ξανά. Τέλος», είπε η Kamala Harris σε συνέντευξή του στο CBS News.
Όταν ρωτήθηκε αν είναι έτοιμη να ηγηθεί των Δημοκρατικών, εάν χρειαστεί, απάντησε: «Είμαι περήφανη που είμαι υποψήφια αντιπρόεδρος του Joe Biden. Ευχαριστώ».
Οι δηλώσεις της Kamala Harris έρχονται εν μέσω προσπαθειών για απομάκρυνση του Biden, ακόμη και δημοσίως από Δημοκρατικούς, όπως ο Lloyd Doggett.
Το όνομα της Kamala Harris έχει αναφερθεί σε μία πιθανή αντικατάσταση του Biden, ενώ δημοσκόπηση του CNN έδειξε ότι βρίσκεται πιο κοντά δημοσκοπικά στον Trump από ό,τι ο Biden.
Αντιμετωπίζοντας εκκλήσεις να παραιτηθεί, ο Αμερικανός πρόεδρος και η εκστρατεία του, ξεκαθάρισαν ότι δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την κούρσα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης