Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αποχωρεί από πρέσβης των ΗΠΑ ο Γιώργος Τσούνης

Αποχωρεί από πρέσβης των ΗΠΑ ο Γιώργος Τσούνης
Στην τελευταία του παρουσία σε εορτασμό της 4ης Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη με την ιδιότητα του πρέσβη -αφού σε περίπου ένα εξάμηνο αναμένεται να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες-, ο κ. Τσούνης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη ζεστασιά, την ευγένεια και την αποδοχή που τού επιφύλαξαν οι άνθρωποι στη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα ευρύτερα καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του
Ήθος, φιλοξενία, αγάπη, κατανόηση κι αποδοχή: σε αυτές τις αρχές κι αξίες, που διέπουν τον ιστό της ελληνικής κοινωνίας και αποτελούν τη βάση των σχέσεων Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών, αναφέρθηκε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Γιώργος Τσούνης, στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση του Γενικού Προξενείου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη για την 4η Ιουλίου, Ημέρα της Ανεξαρτησίας, στο Κολλέγιο Ανατόλια.
Στην τελευταία του παρουσία σε εορτασμό της 4ης Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη με την ιδιότητα του πρέσβη -αφού σε περίπου ένα εξάμηνο αναμένεται να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες-, ο κ. Τσούνης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη ζεστασιά, την ευγένεια και την αποδοχή που τού επιφύλαξαν οι άνθρωποι στη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα ευρύτερα καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του. Μια θητεία, που τη χαρακτήρισε ως «τη μεγαλύτερη τιμή». 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης