Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκλογικό φιάσκο στη Βρετανία: O Jeremy Hunt γίνεται ο πρώτος ΥΠΟΙΚ στη σύγρονη ιστορία που χάνει την έδρα του

Εκλογικό φιάσκο στη Βρετανία: O Jeremy Hunt γίνεται ο πρώτος ΥΠΟΙΚ στη σύγρονη ιστορία που χάνει την έδρα του
Οι Grant Shapps, υπουργός Άμυνας, και Johnny Mercer, υπουργός Επικρατείας, ενδέχεται, επίσης, να μείνουν εκτός της Βουλής των Κοινοτήτων
Εν μέσω της ιστορικής συντριβής των Torries στις εθνικές εκλογές, o Υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Jeremy Hunt αναμένεται να χάσει την έδρα του, σύμφωνα με τα πρώτα exit polls.
Θα γίνει έτσι ο πρώτος τσάρος της βρετανικής οικονομίας στη σύγχρονη ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου που δεν επανεκλέγεται στη βουλή.
Και αυτό, διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα (81%) οι Lib Dems να κερδίσουν την έδρα του Hunt στη μονοεδρική του Godalming και Ash, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.
Ο Hunt είναι ο πιο σημαντικό υπουργός του υπουργικού συμβουλίου που προβλέπεται ότι θα χάσει την έδρα του – αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση ο μόνος.
Οι Grant Shapps, υπουργός Άμυνας, και Johnny Mercer, υπουργός Επικρατείας, ενδέχεται, επίσης, να μείνουν εκτός της Βουλής των Κοινοτήτων.
Από την άλλη, σύμφωνα πάντα με τα exit polls, όλα είναι ανοιχτά για τον υπουργό Μεταφορών Mark Harper, τον Υπουργό Εργασίας και Συντάξεων Mel Stide, και τον υπουργό Περιβάλλοντος Steve Barkley.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης