Τελευταία Νέα
Διεθνή

New York Magazine: Συνωμοσία σιωπής για Biden - Σκοτεινό οικογενειακό μυστικό για τις ελίτ η κατάρρευση της υγείας του

New York Magazine: Συνωμοσία σιωπής για Biden - Σκοτεινό οικογενειακό μυστικό για τις ελίτ η κατάρρευση της υγείας του
Οι επί μακρόν φίλοι της οικογένειας Biden σοκαρίστηκαν που ο πρόεδρος δεν μπορούσε ούτε καν να θυμηθεί τα ονόματά τους...
Η επιδείνωση της υγείας του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden είναι ένα «σκοτεινό οικογενειακό μυστικό» για πολλούς υποστηρικτές της αμερικανικής ελίτ, αποκαλύπτει το New York Magazine.
Μάλιστα, η ανταποκρίτρια του μέσου στην Ουάσιγκτον Olivia Nuzzi προβαίνει σε αποκαλύψεις που βασίζονται σε πολυάριθμες συνεντεύξεις με άτομα από το περιβάλλον του Biden.
Ειδικότερα, η Nuzzi μεταδίδει ότι όσοι «συνάντησαν τον πρόεδρο σε κοινωνικά περιβάλλοντα έχουν μείνει αποσβολωμένοι από την κατάστασή του.
Οι επί μακρόν φίλοι της οικογένειας Biden σοκαρίστηκαν που ο πρόεδρος δεν μπορούσε καν να θυμηθεί τα ονόματά τους.
Ένας καλεσμένος σε εκδήλωση του Λευκού Οίκου το 2023 συνειδητοποίησε ότι ο Biden δεν θα μπορούσε να αντέξει ολόκληρη τη δεξίωση, οδηγώντας τον προσκεκλημένο να συνειδητοποιήσει ότι «ο πρόεδρος μπορεί στην πραγματικότητα να μην είναι ο εν ενεργεία πρόεδρος».
Εξιστορώντας την προσωπική της συνάντηση με τον Πρόεδρο, η Nuzzi γράφει για αυτόν σαν να ήταν ένα «υπερφυσικό» πλάσμα από επιστημονική φαντασία ή από ένα μυθιστόρημα τρόμου που ήταν «εκτός τόπου και χρόνου».
Η δημόσια συζήτηση στις ΗΠΑ σχετικά με το κατά πόσο o Biden έχει τις υποτυπώδεις σωματικές και διανοητικές δυνατότητες για να κυβερνά ουσιαστικά ξεδιπλώθηκε μετά το καταστροφικό τηλεοπτικό debate της 27ης Ιουνίου στην Ατλάντα για τον Δημοκρατικό πρόεδρο.
Το CNN ανέφερε ότι η απόδοση του Biden προκάλεσε πανικό στο Δημοκρατικό Κόμμα, ενώ το NBC αποκάλεσε την διατήρηση του Biden στην κούρσα ως «συλλογική αυτοκτονία» των Δημοκρατικών.

biden_dwa.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης