Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χάρης Δούκας: Οι Γάλλοι δημοκράτες κατάφεραν τη μεγάλη ανατροπή - Έφραξαν τον δρόμο της ακροδεξιάς στην εξουσία

Χάρης Δούκας: Οι Γάλλοι δημοκράτες κατάφεραν τη μεγάλη ανατροπή - Έφραξαν τον δρόμο της ακροδεξιάς στην εξουσία
Οι δημοκρατικές δυνάμεις σε όλη την Ευρώπη χρειάζεται να κινητοποιηθούν τώρα και να προσφέρουν πειστικές λύσεις στα θεμελιώδη προβλήματα που γεννούν τη δυσπιστία και την απογοήτευση των πολιτών, επισήμανε ο Δήμαρχος Αθηναίων
«Οι δημοκρατικές δυνάμεις σε όλη την Ευρώπη χρειάζεται να κινητοποιηθούν τώρα και να προσφέρουν πειστικές λύσεις» αναφέρει ο Χάρης Δούκας σχολιάζοντας την νίκη της ενωμένης Αριστεράς στις γαλλικές εκλογές την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024.
«Δεν υπάρχουν αδιέξοδα όταν οι δημοκρατικοί πολίτες και οι προοδευτικές δυνάμεις αφυπνίζονται» αναφέρει στην ανάρτησή του για τις γαλλικές εκλογές ο δήμαρχος Αθηναίων και εκ των υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.
«Οι Γάλλοι δημοκράτες και το “Νέο Λαϊκό Μέτωπο” κατάφεραν τη μεγάλη ανατροπή, έφραξαν τον δρόμο της ακροδεξιάς προς την εξουσία.
Όμως οι δημοκρατικές δυνάμεις σε όλη την Ευρώπη χρειάζεται να κινητοποιηθούν τώρα και να προσφέρουν πειστικές λύσεις στα θεμελιώδη προβλήματα που γεννούν τη δυσπιστία και την απογοήτευση των πολιτών» προσθέτει ο κ. Δούκας

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης