Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χάος στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για Αυγή και Κόκκινο - Όλα ανοιχτά για τα οικονομικά του κόμματος

Χάος στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για Αυγή και Κόκκινο - Όλα ανοιχτά για τα οικονομικά του κόμματος
Κείμενο τριών σημείων κατέθεσε η εσωκομματική αντιπολίτευση
Εν μέσω τεταμένου κλίματος και σφοδρών διαφωνιών ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην οποία συζητήθηκαν τα οικονομικά του κόμματος αλλά και η δυσχερής κατάσταση στα κομματικά ΜΜΕ «Αυγή» και «Κόκκινο».
Ειδικότερα, η Πολιτική Γραμματεία κάλεσε και έλαβε εκτενή ενημέρωση από την Οικονομική Επιτροπή που έχει συσταθεί και από μέλη της διοίκησης των κομματικών μέσων ενημέρωσης για τα οικονομικά στοιχεία του κόμματος και των μέσων.
Σύμφωνα με τις πηγές της Κουμουνδούρου, η συζήτηση δεν «έληξε» και λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων, και ως εκ τούτου, η Πολιτική Γραμματεία θα συνεχίσει την συνεδρίαση της την επόμενη εβδομάδα.
Στη σημερινή συνεδρίαση, μετά από πρόταση του προέδρου του κόμματος αποφασίστηκε να συγκροτηθούν πέντε ομάδες εργασίας ενόψει της ΔΕΘ, για τα θέματα της στέγης, των τραπεζών και ιδιωτικού χρέους, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της υγείας και της εργασίας.

Οι «7» κατέθεσαν κείμενο

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, κατατέθηκε κείμενο τριών σημείων από τους «7», δηλαδή την εσωκομματική αντιπολίτευση (Γεροβασίλη, Ζαχαριάδης, Θεοχαρόπουλος, Καρκούλια, Νοτοπούλου, Ραγκούσης και Συμεωνίδου).
Τα τρία σημεία του κειμένου αφορούν σε α) γαλλικές εκλογές β) μαύρα ταμεία και οικονομικά (οι «7» θα ζητήσουν ψηφοφορία για το θέμα αυτό) και γ) νέα οργανωτική δομή του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθυμίζεται ότι μετά τις 5:00 απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης όπως είχε προαναγγείλει, ξεκίνησε τις συναντήσεις του με πολίτες στο γραφείο του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης