Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sali Berisha (Αλβανία): Ο Edi Rama έχει διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Sali Berisha (Αλβανία): Ο Edi Rama έχει διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας
ΟSali Berisha κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Edi Rama ότι έχει διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και έχει αναγκάσει τους Αλβανούς να φύγουν από τη χώρα
Ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος Sali Berisha, αν και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό εδώ και ένα χρόνο και 7 μήνες, ήταν παρών στην διαδήλωση που έγινε μπροστά από το γραφείο του πρωθυπουργού της Αλβανίας.
ΟSali Berisha κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Edi Rama ότι έχει διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και έχει αναγκάσει τους Αλβανούς να φύγουν από τη χώρα. Επίσης είπε ότι φταίει ο πρωθυπουργός Ράμα που οι άρρωστοι στην Αλβανία είναι χωρίς φάρμακα και επίσης τον κατηγόρησε για το γεγονός ότι υπάρχουν περισσότεροι θάνατοι από γεννήσεις στην Αλβανία.
«Έντι Ράμα, έχεις διαπράξει έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, έχεις διαπράξει γενοκτονία κατά των Αλβανών. Ενθαρρύνατε τη μετανάστευση τους. Πουλήσατε το εθνικό συμφέρον για να διατηρήσετε την εξουσία σας.
Έντι Ράμα, εσύ με τον αντιαλβανό αδερφό σου Βούτσιτς και τον εχθρό της ανθρωπότητας, Σόρος, επιδίωξες να κομματιάσεις τα εδάφη του Κοσσυφοπεδίου το 2018. Εσύ, αφήνεις τους άρρωστους χωρίς φάρμακα, τους νέους χωρίς μέλλον, τα παιδιά χωρίς εστία φαγητού, εσύ Edi Rama έσπειρες θνησιμότητα, έφερες την Αλβανία στο χείλος του γκρεμού », τόνισε ο Sali Berisha.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης