Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σκληρή δήλωση Peskov: Ήταν προφανές ότι η ζωή του Trump κινδύνευε με τόσες διώξεις και απαξίωση

tags :
Σκληρή δήλωση Peskov: Ήταν προφανές ότι η ζωή του Trump κινδύνευε με τόσες διώξεις και απαξίωση
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin δεν σκοπεύει να καλέσει τον Trump δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου
Ήταν προφανές σε όλους τους εξωτερικούς παρατηρητές ότι η ζωή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και νέου υποψηφίου για την προεδρία Donald Trump βρισκόταν σε κίνδυνο, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitri Peskov, τονίζοντας πως «η Ρωσία πάντα καταδίκαζε και θα καταδικάζει σθεναρά κάθε έκφραση βίας κατά τη διάρκεια πολιτικού αγώνα».
«Μετά από πολυάριθμες προσπάθειες απομάκρυνσης του υποψηφίου Trump από την πολιτική αρένα χρησιμοποιώντας αρχικά νομικά μέσα, δικαστήρια, εισαγγελία, απόπειρες πολιτικής απαξίωσης και συμβιβασμού του υποψηφίου, ήταν προφανές σε όλους τους εξωτερικούς παρατηρητές ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο», είπε.
Το Κρεμλίνο καταδικάζει κάθε έκφραση βίας κατά τη διάρκεια πολιτικών αγώνων, είπε ο Peskov σχολιάζοντας την απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και νέου υποψηφίου για την προεδρία Donald Trump.

Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin δεν σκοπεύει να καλέσει τον Trump Peskov.

«Από όσο γνωρίζω όχι, δεν υπάρχουν τέτοια σχέδια», είπε όταν ρωτήθηκε αν ο Putin σχεδίαζε να τηλεφωνήσει στον Trump, ενώ σε ερώτηση εάν η απόπειρα δολοφονίας κατά του Trump θα επηρεάσει τη νομιμότητα του αποτελέσματος της ψηφοφορίας του 2024, τόνισε πως «η νομιμότητα του αποτελέσματος των μελλοντικών προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ είναι εσωτερικό ζήτημα της χώρας».
"Δεν πρέπει να κρίνουμε.
Δεν επιθυμούμε να ανακατευτούμε σε αυτό, αυτό είναι το εσωτερικό ζήτημα των ΗΠΑ", κατέληξε, υπογραμμίζοντας πως η Ρωσία δεν αναμιγνύεται σε εσωτερικά θέματα

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης