Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γάζα: Το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις έφερε άγριες μάχες στην κεντρική Rafah - Μπαράζ όλμων στις IDF από την Ισλαμική Τζιχάντ

Γάζα: Το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις έφερε άγριες μάχες στην κεντρική Rafah - Μπαράζ όλμων στις IDF από την Ισλαμική Τζιχάντ
Οι ισραηλινές δυνάμεις στα δυτικά και κεντρικά τμήματα της Rafah ανατίναξαν πολλά σπίτια, δήλωσαν κάτοικοι
Η ένοπλη πτέρυγα της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ ανακοίνωσε ότι συνεχίζει να επιτίθεται σε ισραηλινά στρατεύματα και άρματα μάχης στη νότια πόλη της Γάζας Rafah, αφού το Ισραήλ έχει εγκαταστήσει στρατεύματα εκεί από τις αρχές του Μαίου.
«Οι μουτζαχεντίν μας εμπλέκονται σε σφοδρές συγκρούσεις με πολυβόλα και αντιαρματικούς πυραύλους με εχθρικούς στρατιώτες και οχήματα στη μέση του στρατοπέδου Yabna στην πόλη Rafah», ανέφεραν οι Ταξιαρχίες al-Quds στο Telegram.
Μαχητές της πραγματοποίησαν επίσης μπαράζ επιθέσεων με όλμους εναντίον Ισραηλινών στρατιωτών κοντά στο αεροδρόμιο στην ανατολική Rafah, τονίζεται.
Οι ισραηλινές δυνάμεις στα δυτικά και κεντρικά τμήματα της πόλης ανατίναξαν πολλά σπίτια, δήλωσαν κάτοικοι.
Ιατρικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ανέσυραν 10 πτώματα Παλαιστινίων που σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά σε ανατολικές περιοχές της πόλης, μερικά από τα οποία είχαν ήδη αρχίσει να αποσυντίθενται.
Τουλάχιστον 325 Ισραηλινοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί από την έναρξη της χερσαίας επίθεσης στη Γάζα στα τέλη Οκτωβρίου.
Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι τουλάχιστον 15.000 Παλαιστίνιοι μαχητές έχουν σκοτωθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης