Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσικά στρατεύματα κατέστρεψαν ουκρανική αποθήκη οπλισμού πυραύλων - Βαριές απώλειες για Ουκρανούς

Ρωσικά στρατεύματα κατέστρεψαν ουκρανική αποθήκη οπλισμού πυραύλων - Βαριές απώλειες για Ουκρανούς
Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου, τα ρωσικά στρατεύματα έπληξαν ουκρανικό ανθρώπινο δυναμικό και στρατιωτικό υλικό σε 136 περιοχές
Τα ρωσικά στρατεύματα κατέστρεψαν μια ουκρανική αποθήκη οπλισμού πυραύλων/ πυροβολικού, στο πλαίσιο της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, ανέφερε την Τετάρτη το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Επιχειρησιακά/τακτικά αεροσκάφη, μη επανδρωμένα αεροσκάφη, πυραυλικά στρατεύματα και πυροβολικό των ρωσικών ομάδων δυνάμεων κατέστρεψαν μια αποθήκη οπλισμού πυραύλων/ πυροβολικού», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.
Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου, τα ρωσικά στρατεύματα έπληξαν ουκρανικό ανθρώπινο δυναμικό και στρατιωτικό υλικό σε 136 περιοχές, διευκρινίζεται.

Απώλειες σε τρεις ταξιαρχίες του ουκρανικού στρατού

Η Ρωσική Ομάδα Μάχης North προκάλεσε απώλειες σε τρεις ταξιαρχίες του ουκρανικού στρατού κατά τη διάρκεια της προηγούμενης ημέρας, ανέφερε το υπουργείο.
«Μονάδες της Ομάδας Μάχης του Βορρά προκάλεσαν ζημιές στο ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό της 57ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας πεζικού, της 107ης και της 113ης ταξιαρχίας εδαφικής άμυνας του ουκρανικού στρατού σε περιοχές κοντά στους οικισμούς Volchansk, Veterinarnoye και Krugloye στην περιοχή Kharkov.
Απέκρουσαν αντεπίθεση από σχηματισμό της 92ης ταξιαρχίας εφόδου του ουκρανικού στρατού», ανέφερε το υπουργείο.
Οι απώλειες του ουκρανικού στρατού σε αυτή την περιοχή του μετώπου τις τελευταίες 24 ώρες ανήλθαν σε πάνω από 170 άτομα προσωπικό, δύο φορτηγά, ένα αμερικανικό οβιδοβόλο των 155 χιλιοστών M198, ένα μηχανοκίνητο σύστημα πυροβολικού Akatsiya των 152 χιλιοστών, δύο οβιδοβόλα των 152 χιλιοστών D-20, έναν σταθμό ηλεκτρονικού πολέμου Bukovel-AD και δύο συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου Anklav, διευκρινίζεται.
Επιπλέον, τα ρωσικά στρατεύματα κατέστρεψαν μια ουκρανική αποθήκη πυρομαχικών, ανέφερε το υπουργείο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης