Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τέμπη: Διώξεις για μη ενημέρωση των δικαστικών αρχών - Στο στόχαστρο ο πρώην περιφερειάρχης Αγοραστός

Τέμπη: Διώξεις για μη ενημέρωση των δικαστικών αρχών - Στο στόχαστρο ο πρώην περιφερειάρχης Αγοραστός
Οι διώξεις έρχονται μετά την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής έρευνας που ζήτησε η αντί εισαγγελέας Εφετών, έπειτα από μηνύσεις συγγενών των θυμάτων
Σχετικά Άρθρα
Δίωξη για παράβαση καθήκοντος ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας κατά 4 προσώπων για τους χειρισμούς μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.
Οι διώξεις έρχονται μετά την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής έρευνας που ζήτησε η αντί εισαγγελέας Εφετών, έπειτα από μηνύσεις συγγενών των θυμάτων.
Τα πρόσωπα που διώκονται είναι ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας και στελέχη της Πυροσβεστική, της Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας. Οι διώξεις είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και αφορούν ενέργειες που έκαναν οι 4 υπηρεσιακοί παράγοντες σε σχέση με την διαμόρφωση του χώρου , μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Η διάταξη (το αποτέλεσμα της έρευνας) θεωρείται συναφής με τη δικογραφία για τα Τέμπη και για το λόγο αυτό διαβιβάζεται στην εισαγγελία Εφετών Λάρισας. Ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας έχει ήδη διωχθεί για παράβαση καθήκοντος, που αφορά τη μη ενημέρωση των δικαστικών αρχών για τους χειρισμούς στο σημείο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης