Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bρώμικος o ρόλος του Biden στην Ουκρανία – Χρειαζόμαστε πρόεδρο, όχι μαριονέτα, λέει κορυφαίος Venture Capitalist

Bρώμικος o ρόλος του Biden στην Ουκρανία – Χρειαζόμαστε πρόεδρο, όχι μαριονέτα, λέει κορυφαίος Venture Capitalist
«Στην πατρίδα μου, το Σαν Φρανσίσκο, η εξουσία των Δημοκρατικών έχει μετατρέψει τους δρόμους της όμορφης πόλης μας σε βόθρο εγκλήματος, καταυλισμών αστέγων και ανοιχτής χρήσης ναρκωτικών» ανέφερε ο Venture Capitalist David Sacks
Δύο ημέρες μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά του Donald Trump, ο Venture Capitalist David Sacks έδωσε μια παθιασμένη ομιλία μπροστά στον πρώην πρόεδρο στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, κατά τη διάρκεια της οποίας επέκρινε τους Δημοκρατικούς για τις καταστροφικές πολιτικές τους που οδήγησαν σε χάος και παρακμή τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
«H κατάσταση στις τάξεις τους είναι πρωτοφανής.
Προσπάθησαν να προστατεύσουν τον πρόεδρο Biden και να πείσουν τον αμερικανικό λαό πως υπερήλικας πολιτικός μπορεί να υπηρετήσει την πατρίδα, σπέρνοντας χάος» είπε ο Sacks, προσθέτοντας πως έπεσαν στην παγίδα που έστηναν οι ίδιοι, και συγκεκριμένα ο Obama.
Ο Sacks, που σίγουρα πανηγύρισε την ανάληψη της αντιπροεδρίας, εφόσον εκλεγεί, από Jay D. Vans, σημείωσε επίσης πώς οι πολιτικές των Δημοκρατικών κατέστρεψαν το Σαν Φρανσίσκο.
«Στην πατρίδα μου, το Σαν Φρανσίσκο, η εξουσία των Δημοκρατικών έχει μετατρέψει τους δρόμους της όμορφης πόλης μας σε βόθρο εγκλήματος, καταυλισμών αστέγων και ανοιχτής χρήσης ναρκωτικών».

Ανοιχτά σύνορα

Στη συνέχεια επέκρινε τις πολιτικές τους για τα ανοιχτά σύνορα.
«Οι Δημοκράτες, με επικεφαλής την τσαρίνα υπέρμαχο των ανοιχτών συνόρων Kamala Harris, επέτρεψαν σε εκατομμύρια παράνομους μετανάστες να εισβάλουν στη χώρα μας.
Έδωσαν εντολή στην Εσωτερική Ασφάλεια να μην σταματήσει τους παράνομους αλλοδαπούς, αλλά να τους μεταφέρει με λεωφορεία σε όλη τη χώρα μας», σημείωσε ο David Sacks, προσθέτοντας: «Αλλά το χειρότερο από όλα είναι πως η κυβέρνηση Biden – Harris πήρε έναν κόσμο που ήταν σε ειρήνη υπό τον Πρόεδρο Trump και τον άναψε φωτιά».
Στη συνέχεια, ο Sacks κατηγόρησε την κυβέρνηση Biden για τον πόλεμο στην Ουκρανία.
«Προκάλεσε -ναι, προκάλεσε- τους Ρώσους να εισβάλουν στην Ουκρανία, λόγω επέκτασης του ΝΑΤΟ.
Στη συνέχεια, απέρριψε κάθε ευκαιρία για ειρήνη, συμπεριλαμβανομένης μιας συμφωνίας για τον τερματισμό του πολέμου μόλις δύο μήνες μετά την έκρηξή του, είπε.
Ο Sacks ολοκλήρωσε ζητώντας «έναν πρόεδρο που μπορεί να είναι πρόεδρος και να ηγείται, όχι μια μαριονέτα που ελέγχεται από το επιτελείο του», προσθέτοντας «Χρειαζόμαστε τάξη στις πόλεις μας, τάξη στα σύνορά μας και να αποκατασταθεί η τάξη σε έναν κόσμο που φλέγεται».
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης