Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ροντέο στη Βουλή μεταξύ Πολάκη και Γεωργιάδη: «Τέτοιος δειλός ήσουν πάντα, φύγε, ουστ!» - «Μας δουλεύετε!»

Ροντέο στη Βουλή μεταξύ Πολάκη και Γεωργιάδη: «Τέτοιος δειλός ήσουν πάντα, φύγε, ουστ!» - «Μας δουλεύετε!»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε στον Παύλο Πολάκη «Καθίστε κάτω. Μη φύγετε», με τον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντά «μας δουλεύετε»
Νέα άγρια κόντρα εκτυλίχθηκε στην Βουλή μεταξύ του Άδωνη Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη, στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, όταν ο υπουργός Υγείας βρισκόταν στο βήμα και τοποθετείτο για την συνταγογράφηση των ανασφάλιστων.
Ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας «ξαναδιαβάστε κύριε Γεωργιάδη την απόφαση. Μιλούσε για νοσοκομειακή περίθαλψη η ΚΥΑ. Ξαναδιαβάστε τη νομοθετική διάταξη που μιλούσε για εξετάσεις ή συνταγογράφηση».
Τότε ο Άδωνης Γεωργιάδης είπε στον Παύλο Πολάκη «Καθίστε κάτω. Μη φύγετε», με τον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντά «μας δουλεύετε».
Μετά, ο υπουργός Υγείας είπε «προκαλέσατε και άλλη φορά. Σε μένα δεν μπορείς να κάνεις αυτά που έκανες στην κυρία Συρεγγέλα. Άρα κάτσε εδώ να ακούσεις. Φεύγεις; Βάλτο στα πόδια. Τέτοιος δειλός ήσουν πάντα. Φύγε. Ουστ». Τότε, ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ είπε «να ανακαλέσεις. Είπε ουστ».
Επισημαίνεται ότι λίγο νωρίτερα έξω από την Βουλή ο Παύλος Πολάκης δήλωσε ότι «η πρόβα τζενεράλε του υπουργείου Υγείας, του υπουργείου Εργασίας και της ΝΔ για το πέταγμα, εκτός ασφαλιστικής κάλυψης στην συνταγογράφηση φαρμάκων και στην διενέργεια εξετάσεων στις δημόσιες δομές, απέτυχε οικτρά».

Ακολουθεί ο χαρακτηριστικός διάλογος:

Παύλος Πολάκης: Ξαναδιαβάστε κύριε Γεωργιάδη την απόφαση. Μιλούσε για νοσοκομειακή περίθαλψη η ΚΥΑ. Ξαναδιαβάστε τη νομοθετική διάταξη που μιλούσε για εξετάσεις ή συνταγογράφηση.

Άδωνης Γεωργιάδης: Καθίστε κάτω. Μη φύγετε!

Παύλος Πολάκης: Μας δουλεύετε!

Γιώργος Στύλιος: Δεν έχετε τον λόγο κύριε Πολάκη.

Παύλος Πολάκης: Δεν είστε παιδονόμος κύριε πρόεδρε.

Άδωνης Γεωργιάδης: Προκαλέσατε και άλλη φορά. Σε μένα δεν μπορείς να κάνεις αυτά που έκανες στην κυρία Συρεγγέλα. Άρα κάτσε εδώ να ακούσεις. Φεύγεις; Βάλτο στα πόδια. Τέτοιος δειλός ήσουν πάντα. Φύγε. Ουστ!

Παύλος Πολάκης: Να ανακαλέσεις. Είπε ουστ!

Άδωνης Γεωργιάδης: Κάτσε κάτω να ακούσεις


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης