Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) για Μαρία Συρεγγέλα (ΝΔ): Ήταν ΚΥΠατζού οκτώ χρόνια – Έγινε πολιτικός μετά την ΕΥΠ στο κράτος της πλάκας

Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) για Μαρία Συρεγγέλα (ΝΔ): Ήταν ΚΥΠατζού οκτώ χρόνια – Έγινε πολιτικός μετά την ΕΥΠ στο κράτος της πλάκας

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας προηγούμενη δουλειά της πολιτικού της Νέας Δημοκρατίας

Σχετικά Άρθρα
Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες η Μαρία Συρεγγέλα, στην οποία επιτέθηκε λεκτικά ο Παύλος Πολάκης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, λέγοντάς της να το βουλώσει.
Από χθες όμως, το όνομα της γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ συζητείται εκ νέου στα social media, μετά τις αιχμές που άφησε εναντίον της ο Κυριάκος Βελόπουλος.
Μιλώντας στην πρωινή, ενημερωτική εκπομπή του OPEN, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ρωτούσε τους δημοσιογράφους εάν ξέρουν τι δουλειά έκανε στο παρελθόν η Μαρία Συρεγγέλα.
"Η κυρία Συρεγγέλα πριν γίνει πολιτικός τι δουλειά έκανε;
Ήταν στην ΚΥΠ;
ΚΥΠατζού οκτώ χρόνια.
Τι κράτος της πλάκας είναι αυτό που πράκτορας της ΚΥΠ, γίνεται πολιτικός μετά.
Ρωτάω.
Ήταν ΚΥΠατζού;
Ναι ή όχι;
Ήταν συνδικαλίστρια της ΝΔ στην ΚΥΠ;" σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πολάκης και… ΚΥΠ

Το θέμα, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, "σήκωσε" όπως ήταν φυσικό και ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος με ανάρτησή του, αποκάλεσε τη Μαρία Συρεγγέλα "κυρία ευαισθητουλίδου".
Λίγο αργότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναδημοσίευσε ανάρτηση του εκδότη της εφημερίδας Documento, Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος ανέφερε ότι ισχύει η καταγγελία Βελόπουλου, προσθέτοντας ότι "η κυρία Συρεγγέλα είχε προσληφθεί στην ΕΥΠ το 2005 και υπηρέτησε στη Διεύθυνση Κατασκοπίας ως στενή συνεργάτης, του καταδικασμένου και αποπεμφθέντα από την Υπηρεσία Κώστα Αγγελάκη".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης