Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πτώση στη Wall, με το βλέμμα στα εταιρικά αποτελέσματα

Πτώση στη Wall, με το βλέμμα στα εταιρικά αποτελέσματα
Αρνητικά πρόσημα στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης...
Αρνητικά πρόσημα εμφάνισαν οι βασικοί δείκτες του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης της Τρίτη 23 Ιουλίου, με το βλέμμα των επενδυτών να επικεντρώνεται στις εταιρείες κλειδιά για τον τεχνολογικό κλάδο, καθώς αναμένεται να ανακοινώσουν αποτελέσματα τριμήνου.
Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones σημείωσε πτώση -0,14% στις 40.358 μον., ο δείκτης S&P 500 κατέγραψε μείωση -0,16% στις 5.555 μον. ενώ ο δείκτης Nasdaq διολίσθησε -0,06% στις 17.997 μον.
φσδαφσδασφαδσφαδασφδ.JPG
Εν τω μεταξύ, η General Motors δημοσίευσε αποτελέσματα β’ τριμήνου που ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών, με τις μετοχές της εταιρείας να σημειώνουν αύξηση κατά 5%.
Η UPS, από την άλλη, διέψευσε τους αναλυτές, με αποτέλεσμα η μετοχή να υποχωρήσει 7%.
Ο Larry Tentarelli, επικεφαλής τεχνικής στρατηγικής στην Blue Chip Daily Trend Report, είπε ότι η εναλλαγή από τις μετοχές τεχνολογίας σε μετοχές μικρής κεφαλαιοποίησης που παρατηρήθηκε την περασμένη εβδομάδα εξακολουθεί να είναι ενεργή.
Όπως είπε, η πρόοδος που σημειώνεται αποτελεί μια προσπάθεια των επενδυτών να προλάβουν τις δυνητικά θετικές εκθέσεις κερδών τις επόμενες ημέρες και τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του δείκτη τιμών προσωπικών δαπανών που αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας.
«Πιστεύω ότι αυτό το αφήγημα περί rotation παραμένει», είπε ο Tentarelli. «Αν λάβουμε αυτήν την ανοδική έκθεση για τον πληθωρισμό, νομίζω ότι θα μπορούσατε να δείτε υψηλότερα τις μικρές κεφαλαιοποιήσεις και τις τράπεζες».

Στα μάκρο, οι μεταπωλήσεις υποχώρησαν 5,4% σε σχέση με τον Μάιο, στον εποχικά προσαρμοσμένο ετήσιο ρυθμό των 3,89 εκατομμυρίων μονάδων, σύμφωνα με την Εθνική Ένωση Μεσιτών (NAR). Τον Μάιο είχαν υποχωρήσει 0,7%.
Η πτώση είναι οριακή μεγαλύτερη από αυτήν που ανέμεναν οι αναλυτές.
Εν τω μεταξύ, η μέση τιμή πώλησης διαμορφώθηκε στα 426.900 δολάρια, 4,1% υψηλότερα σε σχέση με πέρυσι. Το επίπεδο αυτό αποτελεί ιστορικό υψηλό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης