Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έκρηξη Ιρλανδίας για Ισραήλ: Απάνθρωποι και επαίσχυντοι, χτύπησαν σχολείο στη Γάζα

Έκρηξη Ιρλανδίας για Ισραήλ: Απάνθρωποι και επαίσχυντοι, χτύπησαν σχολείο στη Γάζα
Η επίθεση αυτή που πραγματοποιήθηκε από τον ισραηλινό στρατό είναι «μια νέα επίδειξη ωμής, υπερβολικής βίας» τόνισε ο Ιρλανδός πρωθυπουργός
Ο Ιρλανδός πρωθυπουργός Simon Harris κατήγγειλε ως «απάνθρωπο και επαίσχυντο» το ισραηλινό χτύπημα σε σχολείο στην πόλη Deir el-Balah στη Λωρίδα της Γάζας, που προκάλεσε τον θάνατο 30 ανθρώπων, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Hamas.
Η επίθεση αυτή που πραγματοποιήθηκε από τον ισραηλινό στρατό είναι «μια νέα επίδειξη ωμής, υπερβολικής βίας», δήλωσε ο επικεφαλής της κεντρώας κυβέρνησης, σύμφωνα με ανακοίνωση.
«Η στοχοθέτηση μιας περιοχής που κατοικείται από εκτοπισμένες οικογένειες είναι απάνθρωπη και επαίσχυντη», πρόσθεσε, εκτιμώντας ότι το Ισραήλ συνεχίζει να κάνει χρήση δυσανάλογης βίας σε έναν πόλεμο που προκαλεί έναν απαράδεκτο αριθμό νεκρών και τραυματιών αμάχων, κυρίως παιδιών.
Υπογραμμίζοντας ότι «η αιματοχυσία και τα δεινά πρέπει να σταματήσουν, ο Simon Harris επανέλαβε την έκκλησή του για άμεση κατάπαυση του πυρός, καθώς το Δουβλίνο αναγνώρισε επίσημα την Παλαιστίνη ως κράτος στα τέλη Μαΐου, μαζί με τη Μαδρίτη και το Όσλο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης