Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βόμβα Alaudinov (Δυνάμεις Akhmat): Πριν προλάβουμε να φτάσουμε στον Zelensky θα τον έχουν εξοντώσει τα αφεντικά του

Βόμβα Alaudinov (Δυνάμεις Akhmat): Πριν προλάβουμε να φτάσουμε στον Zelensky θα τον έχουν εξοντώσει τα αφεντικά του
Ξεδιπλώνεται σχέδιο αντικατάστασης του Zelensky από τους δυτικούς, εκτιμά ο διοικητής των ειδικών δυνάμεων του Akhmat
Οι δυτικοί αφέντες του επικεφαλής του ουκρανικού καθεστώτος Volodymr Zelensky θα εξοντώσουν τη μαριονέτα τους στο Κίεβο πολύ σύντομα, τονίζει ο Υπαρχηγός της Κύριας Στρατιωτικής-Πολιτικής Διεύθυνσης των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων και διοικητής των ειδικών δυνάμεων του Akhmat, Apty Alaudinov.
«Ελπίζω οι αφέντες του Zelensky να μην έχουν εξοντώσει τον Zelensky πριν φτάσουμε εμείς σε αυτόν. Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να συμβεί στο εγγύς μέλλον», επεσήμανε με νόημα ο Alaudinov στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Russia-1.
Νωρίτερα, η Ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών (SVR) είχε λάβει πληροφορίες σχετικά με σχέδιο των δυτικών ηγετών, προκειμένου να αντικαταστήσουν τον Zelensky.
Σύμφωνα με την υπηρεσία πληροφοριών της Ρωσίας, η δυσαρέσκεια προς τον Ουκρανό πρόεδρο αυξάνεται μεταξύ των ελίτ των ΗΠΑ και η Ουάσιγκτον επεξεργάζεται επιλογές για την αντικατάστασή του με μια πιο διαχειρίσιμη προσωπικότητα.
Η SVR ανέφερε ότι ο Λευκός Οίκος θεωρεί τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Ουκρανίας Arsen Avakov ως τον πλέον κατάλληλο υποψήφιο για να αντικαταστήσει τον Zelensky και έχει ήδη δώσει εντολή σε ΜΚΟ να επεξεργαστούν ένα σενάριο για την άνοδό του στην εξουσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης