Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παραδοχή Zelensky: Δύσκολα τα πράγματα στο μέτωπο της ανατολικής Ουκρανίας σε Pokrovsk, Toretsk

Παραδοχή Zelensky: Δύσκολα τα πράγματα στο μέτωπο της ανατολικής Ουκρανίας σε Pokrovsk, Toretsk
Το Γενικό Επιτελείο του ουκρανικού στρατού ανακοίνωσε ότι από την αρχή της ημέρας έχουν αναφερθεί 14 πολεμικές συγκρούσεις στην περιοχή του Toretsk και 34 στον τομέα του Pokrovsk.
O πρόεδρος Zelensky δήλωσε σήμερα 20/8 ότι η κατάσταση στην γραμμή του μετώπου στην ανατολική Ουκρανία, κοντά στο στρατηγικό κόμβο εφοδιασμού του Pokrovsk και επίσης κοντά στο Toretsk, είναι «δύσκολη».
Το Γενικό Επιτελείο του ουκρανικού στρατού ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στο Facebook ότι από την αρχή της ημέρας έχουν αναφερθεί 14 πολεμικές συγκρούσεις στην περιοχή του Toretsk και 34 στον τομέα του Pokrovsk.
Ο Ουκρανός πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι χρειάζεται ισορροπία μεταξύ της διαδικασίας επιστράτευσης και της λειτουργίας της οικονομίας που έχει καταστραφεί λόγω του πολέμου.
Απαντώντας σε ερώτημα εργαζομένου κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε μια βιομηχανική μονάδα στο Κροπιβνίτσκι στην Κεντρική Ουκρανία, ο Zelenskyείπε ότι οι αμειβόμενες θέσεις εργασίας είναι ζωτικής σημασίας για τους μισθούς των στρατιωτών και τις αμυντικές προσπάθειες της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης