Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βόμβα Musk: Εάν ο Trump ηττηθεί στις 5/11 δεν θα ξαναγίνουν εκλογές στις ΗΠΑ – Έρχεται τυραννία

Βόμβα Musk: Εάν ο Trump ηττηθεί στις 5/11 δεν θα ξαναγίνουν εκλογές στις ΗΠΑ – Έρχεται τυραννία
«Πολύ λίγοι Αμερικανοί συνειδητοποιούν ότι εάν ο Trump δεν εκλεγεί, αυτές θα είναι οι τελευταίες εκλογές» επισημαίνει ο Elon Musk
Παρέμβαση βόμβα από τον Elon Musk, ο οποίος προέβλεψε ότι οι προεδρικές εκλογές στις 5 Νοεμβρίου θα μπορούσαν να είναι οι τελευταίες για τις ΗΠΑ στην περίπτωση κατά την οποία ο Donald Trump ηττηθεί.
Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του X και της Tesla εκφράζει την άποψη ότι οι ΗΠΑ θα «βυθιστούν στην τυραννία» εάν ο Trump χάσει.
«Πολύ λίγοι Αμερικανοί συνειδητοποιούν ότι εάν ο Trump δεν εκλεγεί, αυτές θα είναι οι τελευταίες εκλογές», έγραψε ο Musk στο X.
«O Trump δεν αποτελεί απειλή για τη δημοκρατία είναι ο μόνος που μπορεί να τη σώσει», σημείωσε.

Το Δημοκρατικό Κόμμα θα είναι εκτός συναγωνισμού

Ο Musk επισημαίνει πως εάν η υποψήφια των Δημοκρατικών Kamala Harris κερδίσει τις προεδρικές εκλογές, οι παράνομοι μετανάστες θα συνεχίσουν να φτάνουν στις ΗΠΑ και να αποκτούν σταδιακά την υπηκοότητα και το δικαίωμα ψήφου για τις επόμενες εκλογές.
Ο επιχειρηματίας πιστεύει, έχοντας εξασφαλίσει τις ψήφους των μεταναστών, το Δημοκρατικό Κόμμα θα είναι εκτός συναγωνισμού για τέσσερα χρόνια και οι μόνες εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι οι προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών.
Η μεταναστευτική κρίση έχει γίνει ένα από τα βασικά θέματα της τρέχουσας προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ.
Οι επόμενες προεδρικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου.
Οι Ρεπουμπλικάνοι κατηγορούν τους Δημοκρατικούς για την απότομη κλιμάκωση των προβλημάτων που σχετίζονται με την παράνομη μετανάστευση.

Οι ΗΠΑ δεν έχουν εδώ και καιρό πρόεδρο

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας και διευθύνων σύμβουλος της Tesla το προηγούμενο διάστημα είχε επιτεθεί ανοιχτά στον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ Joe Biden αμφισβητώντας τον τρόπο με τον οποίο εκτελούσε τα καθήκοντά του.
Η συζήτηση ξεκίνησε από έναν χρήστη τον Chris Bakke, που έθεσε το ερώτημα: «Γρήγορη ενημέρωση για το πώς πάνε τα πράγματα με τις εκλογές;», δημοσιεύοντας έναν σύνδεσμο προς το άρθρο των New York Times «Does America Need a President;» του συγγραφέα Ross Douthat.
Σε αυτό το ερώτημα απάντησε ο Musk: «Πραγματική ερώτηση…αφού προφανώς δεν είχαμε ένα για καιρό», απάντησε ο Musk, αναφέροντας τον χρήστη.

Η απίστευτη καταγγελία εναντίον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Μάς προσέφερε μυστική συμφωνία για να λογοκρίνουμε tweets

Ο πρωτοποριακός επιχειρηματίας προέβη τις προάλλες και σε μια πρωτοφανή καταγγελία κατά της Κομισιόν, μέσω της γνωστής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης X (πρώην Twitter) που του ανήκει.
Ειδικότερα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρόσφερε στο X μια παράνομη μυστική συμφωνία: αν λογοκρίναμε και δεν επιτρέπαμε την ελευθεροστομία, χωρίς να το πούμε σε κανέναν, δεν θα μας έβαζαν πρόστιμο.
Οι άλλες πλατφόρμες αποδέχθηκαν αυτή τη συμφωνία, το X όχι».
Αξίζει να σημειωθεί πως προηγουμένως, σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του εκτελεστικού βραχίονα της ΕΕ, ο Αμερικανός επιχειρηματίας Elon Musk παραβίασε την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης