Τελευταία Νέα
Διεθνή

Antonov (Ρώσος Πρέσβης στις ΗΠΑ): Το «σχέδιο της Ουκρανίας» θανάσιμο πλήγμα στην παγκόσμια ασφάλεια - Το Ugledar απέδειξε την δύναμη των όπλων της Ρωσίας

Antonov (Ρώσος Πρέσβης στις ΗΠΑ): Το «σχέδιο της Ουκρανίας» θανάσιμο πλήγμα στην παγκόσμια ασφάλεια - Το Ugledar απέδειξε την δύναμη των όπλων της Ρωσίας
Η απελευθέρωση του Ugledar στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk (DPR) δείχνει ότι οι παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία από την Δύση είναι άσκοπες, δήλωσε ο Ρώσος πρεσβευτής στις ΗΠΑ, Anatoly Antonov.
Το «σχέδιο της Ουκρανίας» δεν έχει μέλλον ή πιθανότητα επιτυχίας, αλλά προκαλεί θανάσιμο πλήγμα στη διεθνή ασφάλεια, δήλωσε ο Ρώσος πρεσβευτής στις ΗΠΑ, Anatoly Antonov.
«Είναι προφανές για εμάς ότι ο εχθρός θα ηττηθεί και η νίκη θα είναι της Ρωσίας.
Το δυτικό «σχέδιο νίκης της Ουκρανίας» είναι κίνηση απελπισίας και επιφέρει θανατηφόρο πλήγμα στη διεθνή ασφάλεια».
Ο πρέσβης επαίνεσε την πρόσφατη απελευθέρωση του Ugledar ως «μια εντυπωσιακή νίκη του ρωσικού πνεύματος και της δύναμης των όπλων μας».
«Έγινε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την προώθηση της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.
Άλλες επιτυχίες δεν απέχουν πολύ.
Ειδικά από τη στιγμή που το μέτωπο ραγίζει και ο Ρωσικός στρατός προχωράει προς την Δυτική Ουκρανία».

Το Ugledar υπενθυμίζει ότι το σχέδιο στρατηγικής ήττας της Ρωσίας απέτυχε

Η απελευθέρωση του Ugledar στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk (DPR) δείχνει ότι οι παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία από την Δύση είναι άσκοπες, δήλωσε ο Ρώσος πρεσβευτής στις ΗΠΑ Anatoly Antonov.
Σύμφωνα με τον Ρώσο Πρέσβη, αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης αποφεύγουν να σχολιάσουν την απελευθέρωση του Ugledar «γιατί τους είναι αδύνατο να παραδεχτούν την αποτυχία του σχεδίου τους να επιφέρουν στρατηγική ήττα στη Ρωσία».
«Η απελευθέρωση του Ugledar είναι μια ακόμη απόδειξη του γεγονότος ότι οι ατελείωτες προμήθειες όπλων στο Κίεβο σε βάρος των φορολογουμένων των ΗΠΑ απλά δεν έχουν νόημα».
«Προφανώς, η Ουάσινγκτον θα συνεχίσει να παρακινεί τους Ουκρανούς ηγέτες σε αλόγιστες προκλητικές ενέργειες.
Είναι καιρός να συνειδητοποιήσουν ότι τέτοιες προσπάθειες είναι μάταιες και θα οδηγήσουν μόνο σε περισσότερα θύματα.
Πρόσθεσε ότι, σε κάθε περίπτωση, τα αμερικανικά οχήματα και άλλος στρατιωτικός εξοπλισμός είτε καταστρέφονται είτε κατασχέθηκαν από τα ρωσικά στρατεύματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης