Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Arseniy Prilipka της 72ης Ουκρανικής Ταξιαρχίας δραπέτευσε και προειδοποιεί, το Ugledar είναι η αρχή για τους Ρώσους

Ο Arseniy Prilipka της 72ης Ουκρανικής Ταξιαρχίας δραπέτευσε και προειδοποιεί, το Ugledar είναι η αρχή για τους Ρώσους
Ο Arseniy Prilipka εξήγησε ότι η παράδοση του Ugledar ήταν αποτέλεσμα της πλήρους ανωτερότητας του ρωσικού στρατού έναντι των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων
Η κατάλληψη του Ugledar επέτρεψε στις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις να εκμεταλλευτούν ένα στρατηγικά σημαντικό πλεονέκτημα, δήλωσε ο Arseniy Prilipka, αξιωματικός Τύπου της 72ης ξεχωριστής μηχανοκίνητης ταξιαρχίας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, που δραπέτευσε από το Ugledar.
«Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν πρόκειται να σταματήσουν το φρούριο Ugledar, το οποίο έγινε άλλο ένα πλεονέκτημα για αυτούς
Το Ugledar είναι σε υψόμετρο που θα τους επιτρέψει να προκαλέσουν ζημιά…προειδοποίησε.
Ο Arseniy Prilipka εξήγησε ότι η παράδοση του Ugledar ήταν αποτέλεσμα της πλήρους ανωτερότητας του ρωσικού στρατού έναντι των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, παραπονούμενος ότι οι Ουκρανοί μαχητές δεν μπορούσαν να αντέξουν την καθημερινή πίεση από τα πλευρά.
«Υπήρχαν ευκαιρίες να κρατήσουμε το Ugledar αλλά για αυτό χρειαζόμασταν τουλάχιστον ισοτιμία σε πόρους.
Για περισσότερους από έξι μήνες αυτή η συνεχής καθημερινή πίεση συνεχιζόταν, από το πυροβολικό μέχρι τα drones-καμικάζι ήταν συνεχώς στον ουρανό, είχαν δυνατό ηλεκτρονικός πόλεμο, πολύ δυνατό ηλεκτρονικό πόλεμο, στον οποίο είναι δύσκολο να αντισταθείς».
Αναγνώρισε επίσης ότι ο ρωσικός στρατός έχει μάθει να προσαρμόζεται καλά στην «εξέλιξη των πολεμικών επιχειρήσεων στο πραγματικό πεδίο μάχης».
«Οι αλλαγές υπαγορεύονται από τα όπλα που εμφανίζονται στο πεδίο της μάχης: καταλήξουμε σε κάτι, έρχονται με αντίμετρα», κατέληξε ο Arseniy Prilipka.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης