Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής): Σκληρή κριτική στην πολιτική Μητσοτάκη για Έβρο και Ασφάλεια

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής): Σκληρή κριτική στην πολιτική Μητσοτάκη για Έβρο και Ασφάλεια
"Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει επιτέλους να αναλάβει την ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα", υπογράμμισε ο Γ. Δημητροκάλλης
Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση κρίσιμων ζητημάτων, όπως η παράνομη μετανάστευση στον Έβρο και η παραβατικότητα των ανηλίκων, άσκησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Γιάννης Δημητροκάλλης, σχολιάζιοντας την εβδομαδιαία επισκόπηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο κ. Δημητροκάλλης κατηγόρησε την κυβέρνηση για υποχωρητικότητα στα εθνικά θέματα και αποτυχία στην προστασία της ελληνικής κοινωνίας, επισημαίνοντας ότι η πολιτική του εθνομηδενισμού αποξενώνει τους νέους από τις αξίες του ελληνισμού.
Όπως τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Δημητροκάλλης, "ο κ. Μητσοτάκης, στην κυριακάτικη ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρθηκε σε κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, όπως η κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η κατάσταση στον Έβρο και η παραβατικότητα ανηλίκων. Ωστόσο, όπως συνηθίζει, περιορίστηκε σε αόριστες δηλώσεις και επικοινωνιακά τεχνάσματα, χωρίς να θίξει τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία.
Για τον Έβρο, είναι απαράδεκτο ο πρωθυπουργός να μιλά για ενίσχυση των συνόρων, ενώ στην πραγματικότητα η χώρα παραμένει ανοχύρωτη απέναντι στα συνεχιζόμενα κύματα παράνομης μετανάστευσης. Με την πολιτική ανοχής της κυβέρνησής του, η Ελλάδα μετατρέπεται σε «αποθήκη ψυχών», ενώ οι Έλληνες πολίτες στα χωριά του Έβρου ζουν υπό συνεχή απειλή και παραβατικότητα.
Αντί να λάβει σκληρά μέτρα προστασίας, ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να δείχνει ανεκτικότητα στην Τουρκία, η οποία εργαλειοποιεί το μεταναστευτικό για να αυξήσει την πίεση προς την Ελλάδα. Η πολιτική αυτή υποχωρητικότητας πρέπει να σταματήσει άμεσα, πριν η κατάσταση γίνει ακόμη πιο ανεξέλεγκτη".
Όσον αφορά την παραβατικότητα ανηλίκων, ο κ. Δημητροκάλλης ανέφερε πως "αν και ο πρωθυπουργός αναγνωρίζει το πρόβλημα, η κυβέρνηση φέρει βαρύτατες ευθύνες για την ηθική και εθνική διάβρωση της νεολαίας. Η ελληνική παιδεία έχει παραμελήσει την εθνική ταυτότητα και τις αξίες του ελληνισμού, προωθώντας έναν διεθνιστικό προσανατολισμό που αποξενώνει τα παιδιά από την ελληνική παράδοση.
Η απομάκρυνση από τα εθνικά ιδανικά οδηγεί στην αποσταθεροποίηση των νέων και στη διόγκωση της εγκληματικότητας. Αντί να εστιάζει στην επιστροφή των μαθητών σε μια παιδεία με επίκεντρο την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό, η κυβέρνηση συνεχίζει να ακολουθεί μια πολιτική εθνομηδενισμού, η οποία έχει καταστροφικές συνέπειες".
"Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει επιτέλους να αναλάβει την ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Η πολιτική της κυβέρνησής του είναι πολιτική υποχώρησης, υποταγής και απαξίωσης της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας. Οι εθνικά σκεπτόμενοι Έλληνες θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για μια Ελλάδα ισχυρή, ελεύθερη και ανεξάρτητη, αντιστεκόμενοι στην καταστροφική πορεία που έχει χαράξει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας", κατέληξε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης