Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λατινοπούλου (Φωνή Λογικής): Δεν λειτουργεί τίποτα στην Ελλάδα – Στελέχη της κυβέρνησης ασκούν αντιπολίτευση στους υπουργούς της

Λατινοπούλου (Φωνή Λογικής): Δεν λειτουργεί τίποτα στην Ελλάδα – Στελέχη της κυβέρνησης ασκούν αντιπολίτευση στους υπουργούς της

Aνακοίνωση από το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την ακρίβεια

Σχετικά Άρθρα
«Όταν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ασκούν «αντιπολίτευση» στους υπουργούς της κυβέρνησης όπου ανήκουν και οι ίδιοι, τότε γίνεται αντιληπτό ότι ο τρόπος διακυβέρνησης έχει πολλά κενά» τονίζει η Φωνή Λογικής σε ανακοίνωσή της και συνεχίζει:
«Η αλήθεια είναι ότι η κοινωνία δεν αντέχει ούτε άλλα ψέματα ούτε πολιτικά λάθη.
Και τα λάθη αυτά δεν θέλουν να τα «χρεωθούν» στις επόμενες εκλογές, βουλευτές που ανήκουν στο κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Χωρίς να μασάει τα λόγια του ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βλάχος άσκησε έντονη κριτική στην εφαρμοζόμενη πολιτική του υπουργού Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη όσον αφορά τα «κόκκινα» δάνεια.
«Παρουσιάζετε έναν κόσμο ιδανικά φτιαγμένο.
Δεν λειτουργεί τίποτα…
Δώσαμε στις τράπεζες και τα funds και “το πεπόνι και το μαχαίρι”.
Δεν ζητάμε να χαρίσετε σπίτι σε κάποιον που δεν του ανήκει, ζητάμε απαλλαγή από το άδικο και την υπερβολή», είπε ο Γιώργος Βλάχος απευθυνόμενος στον Κ. Χατζηδάκη και προκάλεσε εσωτερικούς τριγμούς στο κόμμα.
Όταν οι τόνοι ανεβαίνουν στην ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος και για την ακρίβεια που μαστίζει τη χώρα όπως φωνάζουμε και εμείς ως Φωνή Λογικής εδώ και καιρό, αντιλαμβανόμαστε ότι οι βουλευτές της ΝΔ δεν μπορούν να δουν κατάματα τους πολίτες της χώρας.
Και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για προσωπική κόντρα, αφού την ίδια στάση κράτησαν και άλλοι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος κάνοντας λόγο για το υψηλό κόστος ζωής και τιμές… Ελβετίας στα είδη πρώτης ανάγκης, στα καύσιμα, στα ακτοπλοϊκά, τα αεροπορικά εισιτήρια, αλλά με μισθούς τριτοκοσμικής χώρας» τονίζει το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης