Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σκληρή απάντηση Celik (Τουρκία) σε Katz (Ισραήλ) - «Είσαι Ναζί και δολοφόνος, μέλος ενός κυκλώματος δολοφονιών»

Σκληρή απάντηση Celik (Τουρκία) σε Katz (Ισραήλ) - «Είσαι Ναζί και δολοφόνος, μέλος ενός κυκλώματος δολοφονιών»
«Ο Katz είναι ένας αξιωματούχος της βαρβαρότητας που υπερηφανεύεται για τον φόνο και τη γενοκτονία»
Σχετικά Άρθρα
Σκληρή απάντηση έδωσε στον υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ ο εκπρόσωπος του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) της Τουρκίας, Omer Celik, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων «ναζί», με αφορμή τη λεκτική επίθεση του Israel Katz μετά τον θάνατο του επικεφαλής της Hamas, Yahya Sinwar.
«Ο Katz είναι ένας αξιωματούχος της βαρβαρότητας που υπερηφανεύεται για τον φόνο και τη γενοκτονία.
Ο Katz και άλλοι σαν αυτόν επιτίθενται στον Πρόεδρό μας, τον υπερασπιστή των ανθρώπινων αξιών, εξαιτίας των εγκλημάτων που διέπραξαν κατά της ανθρωπότητας.
Γιατί είναι το όργανο ενός δικτύου δολοφονιών και γενοκτονιών που είναι εχθρός της ανθρωπότητας» δήλωσε, ενώ πρόσθεσε, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Σκάι:
«Η αντίσταση στη Γάζα είναι η κορυφή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Τελικά, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα θριαμβεύσει έναντι της βαρβαρότητας. Ο Katz και άλλοι εγκληματίες θα λογοδοτήσουν οπωσδήποτε ενώπιον του νόμου που υπερασπίζεται τις ανθρώπινες αξίες».
Η απάντηση του Celik έρχεται αφότου ο Katz ανήρτησε την Πέμπτη 17/10 -με tag τον Τούρκο πρόεδρο Recep Tayyip Erdogan- τη φωτογραφία του νεκρού Sinwar μέσω Χ, γράφοντας λέγοντας: «@Erdogan, πάρτε πίσω τον βιαστή και δολοφόνο φίλο σας Sinwar».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης