Τελευταία Νέα
Διεθνή

New York Times: Οι Ρώσοι σχεδιάζουν μεγάλη αντεπίθεση στο Kursk μαζί με 5.000 ειδικές δυνάμεις από την Βόρεια Κορέα

New York Times: Οι Ρώσοι σχεδιάζουν μεγάλη αντεπίθεση στο Kursk μαζί με 5.000 ειδικές δυνάμεις από την Βόρεια Κορέα
Με βάση τους New York Times οι δυνάμεις της Βόρειας Κορέας δεν έχουν εμπλακεί σε πολεμικές επιχειρήσεις ακόμη και ότι το έργο των βορειοκορεατικών δυνάμεων στην περιφέρεια Kursk είναι ασαφές
Οι New York Times, ανέφεραν στις 25 Οκτωβρίου ότι «πολλές χιλιάδες» Βορειοκορεάτες στρατιώτες έφτασαν στην περιφέρεια Kursk για να συμμετάσχουν σε μια σχεδιαζόμενη ρωσική αντεπίθεση για να απωθήσουν τις ουκρανικές δυνάμεις από το Kursk.
Με βάση τους New York Times οι δυνάμεις της Βόρειας Κορέας δεν έχουν εμπλακεί σε πολεμικές επιχειρήσεις ακόμη και ότι το έργο των βορειοκορεατικών δυνάμεων στην περιφέρεια Kursk είναι ασαφές.
Οι Βορειοκορεατικές δυνάμεις θα βοηθούσαν τον ρωσικό στρατό να αποφύγει την απόσυρση πρόσθετων δυνάμεων από την ανατολική Ουκρανία για να συμμετάσχει στην μεγάλη επιχείρηση αντεπίθεσης των Ρώσων στο Kursk.
Ανώτερος Ουκρανός αξιωματούχος είπε στους New York Times ότι 5.000 ειδικές δυνάμεις από την Βόρεια Κορέα, πιθανότατα έφτασαν στη Ρωσία μέχρι τις 21 Οκτωβρίου για να συμμετάσχουν ενεργά στις μάχες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης