Τελευταία Νέα
Chania
Κοινωνία

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Διακοπές συνεδριάσεων δικαστηρίων στις 28/2 στη μνήμη των νεκρών στα Τέμπη

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Διακοπές συνεδριάσεων δικαστηρίων στις 28/2 στη μνήμη των νεκρών στα Τέμπη
Eνός λεπτού σιγή κατά την έναρξη των συνεδριάσεων όλων των Δικαστηρίων την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και ωριαία διακοπή από 11.00 έως 12.00
Σχετικά Άρθρα
Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από σιδηροδρομική τραγωδία του Τεμπών με τα 57 θύματα την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, ημέρα που θα γίνουν συλλαλητήρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων θα προχωρήσει σε ωριαία διακοπή των συνεδριάσεων όλων των Δικαστηρίων.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων "τιμώντας τη μνήμη των 57 νεκρών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών και με αφορμή τη συμπλήρωση 2 ετών από την εθνική τραγωδία, καλεί τα μέλη της να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή κατά την έναρξη των συνεδριάσεων όλων των Δικαστηρίων, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου καθώς και ωριαία διακοπή από 11.00 έως 12.00".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης