
Πολλά δώρα και εκπλήξεις στο pre-game show του αγώνα Άρης-ΑΕΚ που βγήκε ζωντανά από κατάστημα ΟΠΑΠ στη Γλυφάδα
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τον αγώνα Άρης-ΑΕΚ, που μπορεί να μην είχε γκολ, ωστόσο την μπάλα στα… δίχτυα έβαλαν οι Ντανιέλ Μπατίστα και Γρηγόρης Γκουντάρας, που με το χιούμορ, τις ατάκες και τις ιστορίες από το παρελθόν, σκόραραν στη διασκέδαση.
Το φίλαθλο κοινό υποδέχθηκαν οι δημοσιογράφοι του αθλητικού portal gazzetta.gr, Γιάννης Μπαϊρακτάρης και Μαρία Ζαφειράτου, συντονίζοντας ένα μοναδικό pre-game show γεμάτο εκπλήξεις, που μεταδόθηκε ζωντανά στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας.
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/shorts/NJdTWuX-eN0
Πάμε Στοίχημα Football Party by Gazzetta σε κατάστημα ΟΠΑΠ στην Γλυφάδα



Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος ΟΠΑΠ στη Γλυφάδα, Γιώργος Κελεκίδης και Ειρήνη Βασιλειάδου, με τους Ντανιέλ Μπατίστα και Γρηγόρη Γκουντάρα

Οι φίλαθλοι σχολιάζουν τον αγώνα Άρης-ΑΕΚ στο pre-game show από το gazzetta.gr

www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών