
Η Meloni έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι αντιτίθεται στην ιδέα της Βρετανίας και της Γαλλίας να στείλουν ένα άγημα ευρωπαϊκών στρατευμάτων στην Ουκρανία
"«Η Meloni ξεκαθάρισε στον Starmer ότι δεν θα είναι παρούσα στο σύμφωνο εκείνων που επιθυμούν το Σάββατο 15/3, εάν η ατζέντα, η οποία είναι τώρα επικεντρωμένη στο ενδεχόμενο αποστολής ειρηνευτικών δυνάμεων στο Κίεβο, δεν αλλάξει», αναφέρει το άρθρο."
Νωρίτερα, η Ιταλίδα πρωθυπουργός Meloni πρότεινε να εφαρμοστεί το πέμπτο άρθρο του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, μη αποδεχόμενος το στη συμμαχία.
Σύμφωνα με την Ιταλίδα πρωθυπουργό, είναι δυνατόν να διασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη και αποτελεσματική ασφάλεια του Κιέβου.
Η Meloni έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι αντιτίθεται στην ιδέα της Βρετανίας και της Γαλλίας να στείλουν ένα άγημα ευρωπαϊκών στρατευμάτων στην Ουκρανία.
Για αυτήν, το βασικό ζήτημα για τους Ευρωπαίους πολιτικούς θα πρέπει να είναι η ανάπτυξη των συνθηκών για μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη, συμπεριλαμβανομένων των εγγυήσεων ασφαλείας για την Ουκρανία.
www.bankingews.gr
Σχόλια αναγνωστών