Τελευταία Νέα
Μαύρη Πένα

Τελικά αυτό το παιδί (Κυρανάκης) αρχίζει να γίνεται επικίνδυνο

Τελικά αυτό το παιδί (Κυρανάκης) αρχίζει να γίνεται επικίνδυνο
Με τις πράξεις του ο Κυρανάκης είτε δείχνει την επιπολαιότητα του, ή ακόμη χειρότερα, λόγω άγνοιας κινδύνου, υποπέφτει σε απίστευτα λάθη που τον καθιστούν επικίνδυνο για την κυβέρνηση
Μετά τους καυγάδες που είχε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών υπέπεσε και σε νέο ατόπημα, αποδεικνύοντας ότι είναι επικίνδυνος τόσο για την κυβέρνηση όσο και για την εικόνα που θέλει να παρουσιάσει το Μέγαρο Μαξίμου.
Τι καινούργιο έκανε;
Ένα νομοσχέδιο που ετοίμαζε ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, και σχεδόν το είχε ολοκληρώσει, το εμφάνισε στην αγορά ως δικό του δημιούργημα, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων και στους γνώστες και στην ίδια την κυβέρνηση.
Με τις πράξεις του ο Κυρανάκης είτε δείχνει την επιπολαιότητα του, ή ακόμη χειρότερα, λόγω άγνοιας κινδύνου υποπέφτει σε απίστευτα λάθη που τον καθιστούν επικίνδυνο για την κυβέρνηση.

Το πρώτο πρόσφατο ατόπημα Κυρανάκη

Δεν πέρασαν λίγα εικοσιτετράωρα και ξέσπασαν καβγάδες στην κυβέρνηση και για μια ακόμη φορά ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης αναπληρωτής υπουργός Υποδομών πλακώθηκε στην κυριολεξία με τον Νίκο Ταχιάο υφυπουργό υποδομών για το ποιος έχει τις αρμοδιότητες στις υποδομές…..
Ήταν τέτοια η κόντρα μεταξύ Κυρανάκη και Ταχιάου που η όλη υπόθεση… κατέληξε στο Μέγαρο Μαξίμου ώστε να ξεκαθαρίσουν οι ρόλοι των δύο κυβερνητικών παραγόντων.
Δεν προκαλεί πάντως εντύπωση που ο Κυρανάκης εμφανίζεται πρωτεργάτης σε ένα νέο κυβερνητικό καβγά αφού και στο παρελθόν έχει διαπληκτιστεί με άλλους κυβερνητικούς παράγοντες.
Ο Κυρανάκης είναι νέος πολιτικός και στην κυβέρνηση και γενικώς πρέπει να προσέχει έχει δυσαρεστήσει πολλούς εντός και εκτός κυβέρνησης.
Κάποιοι μάλιστα είναι πολύ ενοχλημένοι από την στάση του που ενίοτε είναι απαράδεκτες.
Πάντως η μέχρι τώρα κυβερνητική του δράση κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί μετριότητα… ας χαλαρώσει λοιπόν και ας γίνει πιο συνεργάσιμος.

Το δεύτερο πρόσφατο ατόπημα Κυρανάκη

Με φόρα μπήκε ο Κώστας Κυρανάκης στο υπουργείο Μεταφορών και μάλιστα προκάλεσε με το καλημέρα αναστάτωση και παρεξήγηση με τους πρώην πολιτικούς προιστάμενους που ήταν στο υπουργείο.
Όπως μου είπαν, σε μία προσπάθεια να υποδηλώσει ότι βρήκε χάος στο υπουργείο και να εξυμνήσει εαυτόν, κατηγορούσε τους πρώην υπουργούς-υφυπουργούς ότι δεν τον ενημέρωσαν.
Η αλήθεια είναι ότι μετά την τελετή παραλαβής Σταικούρας - Οικονόμου τον ενημέρωσαν για κανά δίωρο και τους έδωσαν σημαντικούς φακέλους που πρέπει να προωθήσει αλλά και στικάκια με αρχεία με την δουλειά που έχει γίνει.
Είπαμε, το υπουργείο Μεταφορών είναι κρίσιμο και δύσκολο αλλά είναι αντι-συναδελφικό να υποστηρίζει ότι βρήκε καμμένη γη…

Αιφνιδιασμός με... κανάλια

Η επικοινωνιακή φόρα που έχει πάρει ο νέος είναι χαρακτηριστική.
Ενώ ήθελε να κάνει αιφνιδιαστική επίσκεψη στο σταθμαρχείο του ΟΣΕ στην Λαρίσης, πήγε και φώναξε κανάλια και ΜΜΕ με σκοπό να τον καλύψουν δημοσιογραφικά.
Όμως, και ένας αδαής γνωρίζει ότι όταν θες να κάνεις αιφνιδιαστική επίσκεψη, το να καλείς κανάλια σημαίνει ότι είναι προσχεδιασμένο και όχι αυθόρμητο και ότι εν τέλει όλα αυτά γίνονται για το θεαθήναι…
Έτσι θα πορευτεί ο Κυρανάκης στο υπουργείο;
Με κάμερες και ΜΜΕ;
Μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι οι πολίτες θέλουν έργο και ουσία, βαρέθηκαν το λιβανιστήρι των φίλιων ΜΜΕ…
Ας είναι προσεκτικός, κάποιοι στο Μαξίμου έχουν επενδύσει πάνω του…

Συμπέρασμα

Εάν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ο Κυρανάκης έχει υποπέσει σε τόσα λάθη, κάτι δεν πάει καλά σε αυτό το παιδί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης