Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επιβεβαιώνει η Ρωσία: Στις 4 και 5 Φεβρουαρίου οι διαπραγματεύσεις με Ουκρανία στο Abu Dhabi

Επιβεβαιώνει η Ρωσία: Στις 4 και 5 Φεβρουαρίου οι διαπραγματεύσεις με Ουκρανία στο Abu Dhabi
Xρειάστηκε επιπλέον συντονισμός των προγραμμάτων των τριών πλευρών υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας, Ουκρανίας και ΗΠΑ στο Abu Dhabi μεταφέρθηκαν από την 1η Φεβρουαρίου, καθώς χρειάστηκε επιπλέον συντονισμός των προγραμμάτων των τριών πλευρών υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov.
«Οι διαπραγματεύσεις στο Abu Dhabi αρχικά ήταν προγραμματισμένες για την προηγούμενη Κυριακή, αλλά χρειάστηκε επιπλέον συντονισμός των προγραμμάτων των τριών πλευρών.
Και τώρα, την Τετάρτη και την Πέμπτη, αυτός ο δεύτερος γύρος θα πραγματοποιηθεί», είπε ο Peskov.
Υπενθυμίζεται πως οι συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας ήταν προγραμματισμένες στο Abu Dhabi την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου.
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Marco Rubio, ανέφερε ότι η συνάντηση προοριζόταν να είναι διμερής μεταξύ Μόσχας και Κιέβου, με κύριο θέμα το ζήτημα των συνόρων.
Όπως είπε ο Peskov, η Ρωσία όπως έχει πει και ο πρόεδρος Putin, είναι ανοιχτή στον διάλογο με την Ευρώπη.
«Ο Putin έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι παραμένουμε ανοιχτοί σε διάλογο σε τόσο ευρύ επίπεδο όσο οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι είναι έτοιμοι», είπε ο Peskov

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης