Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Λευκή νύχτα» αύριο στην Αθήνα - Ανοικτά μέχρι τις 23:00 τα καταστήματα

«Λευκή νύχτα» αύριο στην Αθήνα - Ανοικτά μέχρι τις 23:00 τα καταστήματα
Έχουν προγραμματιστεί συναυλίες και άλλα εορταστικά δρώμενα
Μέχρι τις 23:00 θα είναι αύριο ανοικτά τα καταστήματα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Λευκής Νύχτας», που διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών καλεί με ανακοίνωσή του τους εμπόρους να συμμετέχουν στην εκδήλωση και παράλληλα, παροτρύνει τους καταναλωτές να επωφεληθούν από την επέκταση του ωραρίου και να πραγματοποιήσουν τις εορταστικές τους αγορές.
Σημειώνεται, ωστόσο, ότι οι συνδικαλιστικοί φορείς των εργαζομένων στο λιανεμπόρειο έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους όσον αφορά την παράταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων μέχρι αργά το βράδυ
Από την πλευρά του, ο δήμος Αθηναίων έχει προγραμματίσει μουσικές εκδηλώσεις στην Πλατεία Συντάγματος από τις 5 το απόγευμα, καθώς και άλλα δρώμενα.
Ειδικότερα, στις 5 το απόγευμα θα λάβει χώρα συναυλία με τους τενόρους Duo Fina, στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί εορταστική συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας δήμου Αθηναίων, με τους τενόρους Γιώργο Ζωγράφο, Ντίνο Καλύβα, Μανώλη Λορέντζο, υπό τη διεύθυνση του Ελευθέριου Καλκάνη, ενώ από τις 20:00 μέχρι τις 22:00, παιχνίδι με ξυλοπόδαρους από την ομάδα Circus Dayz.
Σημειώνεται ότι  μέχρι τις 23:00 θα επεκτείνουν το ωράριό τους το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» του δήμου Αθηναίων (Αγγελικής Χατζημιχάλη 6-Πλάκα), το Νομισματικό Μουσείο (Πανεπιστημίου 10-12) και το Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Οργάνων (Διογένους 1-3, Πλάκα).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης