Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δύο γυναίκες νεκρές μετά από σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου ΚΤΕΛ με φορτηγό

Δύο γυναίκες νεκρές μετά από σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου ΚΤΕΛ με φορτηγό
Δεκαπέντε επιβάτες τραυματίστηκαν ενώ ένας από αυτούς βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση
(upd) Δύο γυναίκες, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ανασύρθηκαν νεκρές από το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, που συγκρούστηκε με φορτηγό νταλίκα, λίγο πριν τις 16:00, το απόγευμα στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, κοντά στα διόδια Νέων Μαλγάρων.
Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, οι δύο άτυχες γυναίκες που επέβαιναν στο λεωφορείο απεγκλωβίστηκαν από τα σωστικά συνεργεία, που έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος, ενώ άλλοι 20 επιβάτες του λεωφορείου, ελαφρά τραυματισμένοι, διακομίστηκαν με οκτώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. 
Mάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση του οδηγού του λεωφορείου, ήταν πολύ κρίσιμη γι' αυτό χρειάστηκε να προβούν σε ακρωτηριασμό.
Σύμφωνα με την Τροχαία, το λεωφορείο των ΚΤΕΛ έπεσε στο πίσω μέρος φορτηγού, με τουρκικές πινακίδες κυκλοφορίας, που ήταν σταθμευμένο στο δεξί μέρος του δρόμου.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να μεταφέρουν τους τραυματίες σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.
Δύο λωρίδες κυκλοφορίας της εθνικής οδού παραμένουν κλειστές.

Πρώτη Ενημέρωση: 16:41

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης