Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έκκληση του Πανεπιστημίου Αθηνών σε εισαγγελικές αρχές για το εμπόριο ναρκωτικών πέριξ της Νομικής

Έκκληση του Πανεπιστημίου Αθηνών σε εισαγγελικές αρχές για το εμπόριο ναρκωτικών πέριξ της Νομικής
Κάνει λόγο για συνεχή υπόβαθμιση του δημόσιου Πανεπιστημίου
Έκκληση προς τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές απευθύνει για μια ακόμη φορά η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών και τους ζητά να επιληφθούν του οξύτατου προβλήματος του εμπορίου ναρκωτικών που λαμβάνει χώρα πέριξ της Νομικής Σχολής Αθηνών.
Για το ίδιο θέμα έχουν επανειλημμένως σταλεί επιστολές του πρύτανη του Ιδρύματος προς τους αρμόδιους υπουργούς και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, καθώς έχουν παρατηρηθεί ακραία περιστατικά όπως επίθεση σε βάρος καθαρίστριας του Ιδρύματος από χρήστη ναρκωτικών με σύριγγα.
«H Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών στη συνεδρία της 20ής Φεβρουαρίου 2014 εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για την εντεινόμενη μεταφορά του εμπορίου ναρκωτικών γύρω από τους χώρους του Πανεπιστημίου και ειδικά στον πεζόδρομο της οδού Μασσαλίας, έξω από το κτήριο της Νομικής Σχολής. Το φαινόμενο αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς υποβάθμισης του δημοσίου Πανεπιστημίου», επισημαίνεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση.
Παράλληλα, ζητείται «να υπάρξει άμεση αντιμετώπιση του ζητήματος από την πολιτεία με σεβασμό της ακαδημαϊκής δεοντολογίας και των προϋποθέσεων της ομαλής και απρόσκοπτης φοίτησης».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης