Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέες μονοδρομήσεις στον Πειραιά από την Κυριακή

Νέες μονοδρομήσεις στον Πειραιά από την Κυριακή
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κυκλοφοριακή παρέμβαση στην πόλη


Η δεύτερη φάση των μονοδρομήσεων θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 16 Μαρτίου στον Πειραιά, μέτρο που οφείλεται στην έλευση του τραμ και του μετρό.
Όπως έχει γίνει γνωστό, ο δήμος Πειραιά έχει ήδη προχωρήσει σε διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων για τις μονοδρομήσεις ενώ οι πολίτες για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία μπορούν να απευθύνονται στο δήμο Πειραιά στο τηλέφωνο 1561 και στο www.pireasnet.gr.
Οι νέες κυκλοφοριακές τροποποιήσεις περιλαμβάνουν τις οδούς 2ας Μεραρχίας με φορά από Ακτή Μιαούλη προς Ακτή Μουτσοπούλου (από Ηρώων Πολυτεχνείου μέχρι Πραξιτέλους), την επέκταση της μονοδρόμησης της Ηρώων Πολυτεχνείου με φορά εισόδου προς Πειραιά και κατεύθυνση το Χατζηκυριάκειο (από 2ας Μεραρχίας έως Σαχτούρη), την Χατζηκυριακού με φορά εισόδου προς Πειραιά (από Σαχτούρη έως Κλεισόβης), την επέκταση στις οδούς Γεωργίου Θεοτόκη, Ακτή Θεμιστοκλέους και Ακτή Μουτσοπούλου μέχρι την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη καθώς και την αντιστροφή Φοράς των Υφισταμένων Μονοδρόμων της Β΄Δημοτικής Κοινότητας και συγκεκριμένα της Ευρυπίδου με κατεύθυνση προς Τσαμαδού και της Καραϊσκου με φορά προς Καραολή και Δημητρίου (από Τσαμαδού έως Καραολή και Δημητρίου).
Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο δήμαρχος Πειραιά, Β.Μιχαλολιάκος είχε αναφέρει πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη κυκλοφοριακή επέμβαση που έχει γίνει ποτέ σε πόλη της χώρας μας.
 Τόνισε ότι, με την ολοκλήρωση των ρυθμίσεων, η πόλη θα δεχθεί πολύ μεγάλη ανακούφιση, καθώς το 40% τουλάχιστον του χρόνου που χρειαζόταν το αυτοκίνητο να διανύσει μία διαδρομή στο κέντρο, θα την έχει κερδίσει και ζήτησε την κατανόηση των πολιτών και των οδηγών.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης