Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μπαράζ επιθέσεων σε ΔΟΥ από αγανακτισμένους πολίτες - Για «καθεστώς φόβου και τρόμου» κάνουν λόγο οι εφοριακοί

Μπαράζ επιθέσεων σε ΔΟΥ από αγανακτισμένους πολίτες - Για «καθεστώς φόβου και τρόμου» κάνουν λόγο οι εφοριακοί
Η ομοσπονδία των εφοριακών καλεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών να προστατέψει και να περιφρουρήσει τους εργαζόμενους
Μπαράζ επιθέσεων από αγανακτισμένους πολίτες εις βάρος εφοριακών σημειώνονται το τελευταίο διάστημα.
Στο μακρύ κατάλογο επιθέσεων σε ΔΟΥ και εφοριακούς, προστέθηκε χθες η ΔΟΥ ΙΖ΄ Αθηνών, στον Βύρωνα όπου ομάδα πολιτών, με φωνές και συνθήματα κατά των φόρων του Μνημονίου, κινήθηκε απειλητικά κατά των υπαλλήλων και του διευθυντή.
Χαρακτηριστικό είναι ότι πολίτες δεν περιορίζονται μόνο στα συνθήματα αλλά προχωρούν και σε προπηλακισμούς των υπαλλήλων.
Η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημοσιές Οικονομικές Υπηρεσίες με σχετική ανακοίνψση σημειώνει ότι «τα κρούσματα βίας και λαϊκής εκτόνωσης στις ΔΟΥ συνεχίζονται και οι εφοριακοί (που απλά κάνουν τη δουλειά τους) συνεχίζουν να βρίσκονται κάτω από καθεστώς φόβου και τρόμου».
Η ομοσπονδία των εφοριακών καλεί παράλληλα την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών «να προστατέψει και να περιφρουρήσει τους εργαζόμενους και να αναλάβει την ευθύνη της για την απόγνωση στην οποία έχει οδηγήσει την κοινωνία με τους πολλούς και άδικους φόρους, την πολυνομία και την αντινομία».
Τέλος κάνει έκκληση στους πολίτες, να συντονίσουν από κοινού με τους εφοριακούς τον αγώνα ενάντια στη φορολογική βαρβαρότητα, τα χαράτσια και τις κατασχέσεις, αντί να στρέφετε η μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης