Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ποινική δίωξη σε δύο στελέχη του Alter για εικονικές συναλλαγές ύψους 8 εκατ. ευρώ

Ποινική δίωξη σε δύο στελέχη του Alter για εικονικές συναλλαγές ύψους 8 εκατ. ευρώ
Aπό την έρευνα φέρεται να εντοπίζονται συγκεκριμένες συναλλαγές σε τραπεζικούς λογαριασμούς, ποσών που αφορούσαν οικονομική δραστηριότητα του σταθμού
Εικονικές συναλλαγές ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ του τηλεοπτικού σταθμού Alter με εξωχώριες εταιρείες διερευνά η Δικαιοσύνη, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά προς το παρόν δύο συγκεκριμένα πρόσωπα.
Η εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη με παραγγελία για διενέργεια κύριας ανάκρισης, για απάτη (από την οποία η ζημία που προκλήθηκε είναι ιδιαίτερα μεγάλη) κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσα από υπαίτιους οι οποίοι διαπράττουν απάτες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. 
Η υπόθεση αφορά εικονικές συναλλαγές συνολικού ύψους άνω των 8 εκατομμυρίων ευρώ, μεταξύ της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο εταιρείας τηλεοπτικών θεαμάτων και εξωχώριων εταιρειών, ελεγχομένων από μετόχους της πρώτης εταιρείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσω δικαστικών συνδρομών, από την έρευνα φέρεται να εντοπίζονται και να καταλογίζονται συγκεκριμένες συναλλαγές σε τραπεζικούς λογαριασμούς του κύκλου των κατηγορουμένων, ποσών που αφορούσαν οικονομική δραστηριότητα του σταθμού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης