Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Απέχει από φαγητό και νερό ο Αντώνης Σταμπούλος

Απέχει από φαγητό και νερό ο Αντώνης Σταμπούλος
Διαμαρτύρεται για τη μεταφορά του σε φυλακές της επαρχίας
Αποχή από το φαγητό και το νερό άρχισε ο Αντώνης Σταμπούλος, ο συλληφθείς συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη, διαμαρτυρόμενος για τη μεταφορά του σε φύλακες της επαρχίας και όχι στον Κορυδαλλό.
Όπως μεταδίδει το ΣΚΑΪ, σε κείμενο του, ο Σταμπούλος καταγγέλλει απόπειρα «εξόντωσης» της οικογένειάς του, η οποία θα πρέπει να διανύσει μεγάλη απόσταση προκειμένου να τον επισκεφτεί ενώ υποστηρίζει ότι με αυτόν τον τρόπο δυσχαιρένεται το έργο της συνηγόρου του.
«Πριν ακόμη μου αναγγείλουν πού θα με στείλουν, εγώ προειδοποιώ ότι δεν δέχομαι να πάω πουθενά αλλού εκτός από τον Κορυδαλλό, κοντά στην οικογένειά μου και τη συνήγορο [...] Κι από δω που είμαι προειδοποιώ, ότι δεν πρόκειται να με πάρουν παρά μόνο σηκωτό», αναφέρει στο κείμενο του ο Σταμπύλος.
Παράλληλα, ο Σταμπούλος καταγγέλλει απόπειρα να του αποδοθεί ρόλος στον Επαναστατικό Αγώνα και στο χώρο της τρομοκρατίας, με στόχο να «γίνει πιο εύκολη η εξόντωσή» του, αναφέροντας μάλιστα πως πίσω από την όλη υπόθεση «βρίσκεται ‘αντιτρομοκρατικός’ δάκτυλος».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης