Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Με στεφανιαίο σύνδρομο διαγνώστηκε ο πρώην δήμαρχος Θεσ/νίκης, Β. Παπαγεωργόπουλος

Με στεφανιαίο σύνδρομο διαγνώστηκε ο πρώην δήμαρχος Θεσ/νίκης, Β. Παπαγεωργόπουλος
Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε χθες, Δευτέρα, με πόνο στο στήθος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου από τις φυλακές των Διαβατών

Με στεφανιαίο σύνδρομο διαγνώστηκε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος νοσηλεύεται από χθες, Δευτέρα, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διευθύντρια του νοσοκομείου, Μαρία Γιογκατζή, «οι γιατροί εξετάζουν την κατάσταση και θα εκτιμήσουν τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπιστεί το περιστατικό: είτε με χειρουργείο, είτε με αγγειοπλαστική», προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει κίνδυνος, όμως θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε χθες, Δευτέρα, από τις φυλακές Διαβατών στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου έπειτα από έντονους πόνους στο στήθος.
Ο κ. Παπαγεωργόπουλος, σημειωτέον, έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών για την υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ πρόσφατα, με επιστολή του από τη φυλακή, αφού επανέλαβε ότι είναι το εξιλαστήριο θύμα της υπόθεσης, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να προσφύγει στον Άρειο Πάγο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης