Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο καπετάνιος του «Norman Atlantic» έχει εμπειρία 21 ετών, λέει η σύζυγος του Argilio Giacomazzi

Ο καπετάνιος του «Norman Atlantic» έχει εμπειρία 21 ετών,  λέει η σύζυγος του Argilio Giacomazzi
Η σύζυγος του καπετάνιου, Paola Giacomazzi, δήλωσε ότι  έχει να επικοινωνήσει μαζί του από χθες
Την ώρα που η επιχείρηση διάσωσης των επιβατών και του πληρώματος από το πλοίο «Norman Atlantic»  βρίσκεται σε εξέλιξη, η σύζυγος του καπετάνιου, Paola Giacomazzi, δηλώνει πως "είναι ο καλύτερος".
Σε δηλώσεις που έκανε για τον καπετάνιο του πλοίου που φλέγεται, τον Argilio Giacomazzi, στην εφημερίδα Il Corriere della Sera, η σύζυγος, Paola Giacomazzi, τόνισε πως δεν είναι δυνατό να έρθει σε τηλεφωνική επαφή μαζί του, ενώ η τελευταία επικοινωνία της με τον σύζυγό της και καπετάνιο του πλοίου ήταν χθες, Σάββατο.
Δήλωσε ακόμη ότι ο σύζυγός της έχει εμπειρία 21 ετών «ακόμα και στον αρκτικό κύκλο», έχει αντιμετωπίσει πολλές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
«Ήταν εκείνος που βοήθησε στη ρυμούλκηση ενός πλοίου που αντιμετώπιζε δυσκολία παλαιότερα», πρόσθεσε η Paola Giacomazzi.
Όπως είπε, έμαθε τι συμβαίνει από τον γείτονα που της χτύπησε την πόρτα. Κατόπιν, τηλεφώνησε με την πλοιοκτήτρια εταιρία ,αλλά και εκείνοι περιμένουν νεότερα. Η σύζυγος του καπετάνιου κατέληξε λέγοντας  «αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι να επιλυθεί το ζήτημα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης