Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Φοιτήτρια από το Αίγιο η συνεργάτρια του Χρ. Ξηρού - «Καθαρά» τα όπλα της Αναβύσσου

Φοιτήτρια από το Αίγιο η συνεργάτρια του Χρ. Ξηρού - «Καθαρά» τα όπλα της Αναβύσσου
Εν αναμονή των αποτελεσμάτων για τα ευρήματα της δεύτερης γιάφκας
Τη συνεργάτρια του Χρ. Ξηρού κατέφεραν να ταυτοποιήσουν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, συμπληρώνοντας ακόμη ένα «κομμάτι» στο παζλ της εξάρθρωσης του δικτύου υποστήριξης του περιβόητου τρομοκράτη.
Ειδικότερα, η 22χρονη Αγγελική, η οποία αναγνωρίστηκε από τον πατέρα της, έλκει την καταγωγή της από το Αίγιο ενώ είναι φοιτήτρια στην Κομοτηνή.
Μάλιστα, ο πατέρας της κατά το παρελθόν έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Αιγίου.
Σύμφωνα με τον ίδιο πάντως, έχει να έλθει σε επαφή με την κόρη του πάνω από δύο χρόνια.
Την ίδια ώρα, οι αρχές ολοκλήρωσαν τον έλεγχο στη δεύτερη γιάφκα του Χρ. Ξηρού στο Λουτράκι, με την αστυνομία να αναμένει τα εργαστηριακά αποτελέσματα.
Πάντως, τα όπλα που εντοπίστηκαν στην γιάφκα της Αναβύσσου αποδείχθηκαν «καθαρά».
Ας σημειωθεί πως οι αρχές εντόπισαν οκτώ καλάσνικοφ και τρία πιστόλια.

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
«Ανακοινώνεται ότι, από τις βαλλιστικές εξετάσεις, που διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, προέκυψε ότι το πιστόλι που κατασχέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα Χριστόδουλου Ξηρού καθώς επίσης και τα υπόλοιπα τρία πιστόλια και τα οκτώ kalashnikov, που κατασχέθηκαν στο κρησφύγετο - «γιάφκα» στην Ανάβυσσο Αττικής, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε τρομοκρατική ή άλλη εγκληματική ενέργεια.
Η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) στο άλλο κρησφύγετο - «γιάφκα», που εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή της Περαχώρας Λουτρακίου, συνεχίζεται και μετά την ολοκλήρωσή της θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης