Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στο Γαλάτσι εγκαθίστανται 1.000 πρόσφυγες που μεταφέρθηκαν από την πλατεία Βικτωρίας

Στο Γαλάτσι εγκαθίστανται 1.000 πρόσφυγες που μεταφέρθηκαν από την πλατεία Βικτωρίας
Τις εργασίες για τη δημιουργία υποδομών και τη διαμόρφωση του χώρου στο Ολυμπιακό γυμναστήριο έχει αναλάβει η Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ)
Ποιος θα το περίμενε ότι τα κλειστά γυμναστήρια της Αττικής που ουσιαστικά παραμένουν αναξιοποίητα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα χρησίμευαν τώρα για τη φιλοξενία των προσφύγων.
Έτσι, μετά το κλειστό του Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do) και του Ελληνικού επιστρατεύεται κι αυτό του Γαλατσίου, προκειμένου να εγκατασταθούν 1.000 πρόσφυγες που μεταφέρθηκαν εκεί από την πλατεία Βικτωρίας.
Απλά γίνονται με ταχείς ρυθμούς κάποιες εργασίες για τη δημιουργία υποδομών, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι πρόσφυγες κατά τη διαμονή τους στο κλειστό του Γαλατσίου.
Η Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) είναι αυτή που ανέλαβε να διαμορφώσει κατάλληλα τον χώρο, συνεπικουρούμενη και από τις υπηρεσίες του δήμου Γαλατσίου.
Αν και το κλειστό έχει να λειτουργήσει ουσιαστικά 11 χρόνια, διαθέτει εγκαταστάσεις υγιεινής, ενώ και ο δήμος τοποθέτησε χημικές τουαλέτες για τις ανάγκες των προσφύγων.
Πλέον, γίνονται προσπάθειες για τη σίτιση, που μάλλον θα αναλάβει ο στρατός και την ιατροφαρμακευτική φροντίδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης